Ernaz Oto Hasar Birimi

Ernaz Oto Hasar Birimi
Gülsüm
23 Ağustos 2024 20:38

Ernaz Oto İzmit şubesine 15.02.2024 tarihinde ufak bir kaza sonucu arabamı bıraktım. Sol Far değişimi, sol çamurluk o kadar. Yoğunluk ve parça temini için 3 hafta termin süresi verdiler. 4 hafta olunca aradım parçaların gelmediğini söylediler. Bu esnada kaskomdan ikame araç temin ettim ve sürem doldu ve ikame aracımı teslim ettim. Ernaz otoyu yine ben aradım 5. Hafta da parçalar yola çıkmış geliyor dediler. Bir hafta geçti yine aradım far çamurluk geldi, l demir gelmemiş tekrar sipariş geçtik dediler ve aracımı teslim etmeyince ve parçanın Fransa'da üretileceğini söylediler süre de vermediler. Eksper mail trafiği, termin suresi üzerinden çok süre geçti. Genel merkezi (Renault ) aradım durumu anlattım genel merkez ikame araç verdi, Ernaz otoya gittim araç ne kadar bende kalacak dediğimde **yapılana kadar sizde kalacak**dediler. Her hafta arayıp sordum parça gelmedi, üretilmedi, fabrikadan haber bekliyoruz diye beni aylarca oyaladılar. Bununda üzerinden 5 ay 1 hafta daha geçti toplam 6.5 ay oldu. Bir kez bile arayıp bilgi vermediler.
Dün işe gittiğim esnada sabah arayıp parça geldi, ikame aracı teslim edin yoksa ücretlendirme yapacağız dediler. Önceden haber bile vermediler. Araç ne zaman teslim edilecek dediğimde 2.5 hafta dediler. Bana ne parçanın geleceği ne aracı teslim etmem bile 2.3 gün öncesinde asla söylenmedi. Özel servis 2 günde yapar teslim ederiz dediği aracım 6.5 aydır teslim edilmedi. Doğru dürüst bir muhatap bulamadım. Madem yapamayacaklardı aracı geri verselerdi. Genel merkez Renault ikame araç vermese resmen aylarca sürünecekti m Oda yetmedi beni bir kez bile aramayan servis, ikame aracı getirin fatura edeceğiz diye arayıp baskı yapmaya başladı. Ernaz oto İzmit şubesi 2, 3 gün öncesinde bile arayıp 2 gün içinde teslim edin bile demeden hemen getirin yoksa fatura edeceğiz dedi. Çalışan bir insandan haber vermeden bu kadar mağdur edilmişken mesai saatleri içerisinde apar topar getirin demesi ne kadar doğru? Herkesin işi gücü günlük iş planı var. En ufak bir iyi niyet göstergesi bile göstermeden şikayet edebilirsiniz gibi bir cümleyi duyunca insan ne hisseder.
Sabahın köründe arayıp ikame aracı getirmezseniz fatura edeceğiz emir kipi kullanılmasına mı, yanayım, aracımın 6.5 aydır ufacık bir l demir yüzünden serviste boşuna beklemesine mi, 2, 3 gün önce haber vermeden anında getirin denilmesine mi Şikayet edebilirsiniz sistem böyle? Kime ne zaman anlattınız bu sistemi, kim bana bilgi verdi.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ernaz Renault Captur Aracım 36 Gündür Serviste, Bilgi Ve Çözüm Sunulmuyor

Ebru
06 Eylül 12:54
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yağ Kullanımı Nedeniyle Motorumdan Endişeliyim

Bayram
23 Aralık 07:46

Renault Express AdBlue Arızası İçin Ücretsiz Destek Talebi

Erdem
24 Kasım 12:03
Renault Express AdBlue Arızası İçin Ücretsiz Destek Talebi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Otomatik Vites Geçişinde Sürtme Ve Uğultu Sorunu Çözülmüyor

Ahmet
08 Temmuz 19:23
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Akü Sorunumu Çözmüyor, İşim Aksıyor

Hakan