Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Ergün Şanlı Sigorta Ekspertiz Ekspertiz Firmasının Raporu Üzerine Şikayet

09 Eylül 2024 18:29

20.08 2024 tarihinde Çorum ili Laçin ilçesi yakınlarında arabamı park ettiğim esnada arabanın altını taşa vurdum. Bunun üzerine kasko şirketini aradım. Yoğun arama sonucunda çekici gönderdiler otomobili Çorum ahlatçı Skoda servisine getirdiler. Servis experin gelip değerlendirme yapacağını söyledi. Servise kaza tutanağımı verdim. Serviste aracım iki haftadır bekliyor. Servise neden bekletildiğimi avukatım aracı ile sordurduğumda E**** Ş**** isimli ekspertiz şirketinin aracımı yağ damlatırken bulunduğum konumdan ayrılmadığım halde aracımın yağ damlatırken 14 km yol yaptığını ve o yüzden motorun yatak sardığı şeklinde gerçeğe aykırı yalan beyanla kasko şirketine raporlama yaptığını öğrendim. Bu yüzden kasko şirketi bunu bahane ederek full kaskom olduğu halde aracımın tamirini bekletiyor. Sonuç olarak bu E**** Ş**** isimli ekspertiz firmasının vereceği her türlü rapora şüpheyle yaklaşın. Kanun önünde ilgili kasko şirketi ve bu Exper şirketi ile hakkımı arayacağım. Böyle bir Exper şirketinin vereceği her raporu inceletin ve kabul etmeyin.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 10:01
Ereks Erzurum Ekspertiz Eksperin Yanlış Değerlendirmesinden Yaşanan Mağduriyet
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 09:32

Adalet Otomotiv (İstanbul) Mağdur Etti