Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Epson L3151 Yazıcıda Tekrarlayan Hata Ve Memnuniyetsizlik

Ahmet
23 Ekim 2024 16:18

Media Markt'ten aldığım Epson L3151 yazıcı ilk yazdırmaya başlarken hata veriyor. Püskürtme denetimi yapmanız gerekiyor diye bir uyarı veriyor. Tüm turuncu ışıklar yanıp sönüyor. Kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Ancak ertesi gün yine aynı hatayı veriyor. Sürücüyü silip tekrar yükledim, kafa temizliği, püskürtme denetimi yaptım ama işe yaramadı. Epson yetkili servisine defalarca götürdüm. Seri yazdırmada herhangi bir sorun yok, cihaz sağlam deyip çıktılar. İşin içinden. Wi-fi üzerinden yazdırma sorunludur belki deyip USB kablosu ile bağlandım ama yine aynı hatayı vermeye devam ediyor. Kesinlikle Epson marka yazıcı aldığım için pişman oldum.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Epson L3256 Yazıcıda Sürekli Kağıt Sıkışması Ve Işık Sorunları

Hakan
14 Ekim 18:46
epson-l3256-yazicida-surekli-kagit-sikismasi-ve-isik-sorunlari-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Epson Yazıcıda Sürekli Çıktı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

11 Eylül 09:42
Selime sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor

Selime
23 Eylül 18:09
Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-8.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-7.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-6.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-5.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-4.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-2.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-1.jpg
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Epson Yazıcı Hayal Kırıklığı: Pahalı Ama Sorunlu Ve Müşteri Memnuniyeti Yok

Mahmut