Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Öve Öve Bitmeyen Sözde Kurumsal Firma Enterprise

01 Ekim 2024 03:11

23 Eylül'de bilgilendirme amaçlı sadece bana özel tanımlanan 750 TL hediye çekini görünce, tam o sıra ihtiyaçta olduğu için Enterprise firmasından araç kiralamaya karar verdim. 1 günlük lazımdı ancak işlemi yaparken minimum 2 günlük kiralama yapmanız gerektiği söylendi. 2 günlük ihtiyacımın olmamasına rağmen yine de kiralama kararı aldım. Uygulama üzerinden işlemleri gerçekleştirip banka kartıyla ödemeyi sağladım. 24 Eylül'de aracı almaya gittiğimde ayrıca depozito ücreti çekilecek denilip 2500 TL çekileceği söylendi. Banka kartımda vardı ama çekemeyiz dediler. Kredi kartı olması gerektiği söylendi. Kredi kartı kullanmadığımı söyledim. Gidip arkadaşınızdan veya aile bireylerinden getirin denildi. Bayağı aradım birkaç yeri ama o an hemen temin etme şansım olmadı. Tekrar söyledim, herhangi bir şey yapamayacaklarını söyleyip kestirdiler. Acil ihtiyaç olmasına rağmen ortada kaldım. Dayanamayıp iptal edilmesini söyledim. Ödemem düşer mi dedim. Bayideki çalışan paranız yatar, siz gidebilirsiniz ben hallederim dedi. Eve gelince bayiyi tekrar aradım, herhangi bir ödeme gelmemişti. Bayideki arkadaş telefonda 3 ile 5 iş günü dedi. Aşırı sinirlendim, tamam deyip daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda onlar da 750 TL hediye çekimin iptal olduğunu ve ödememin 10 iş gününe kadar hesabınıza düşeceğini söyledi. Dalga mı geçiyorsunuz dedim. Ben size güvenip kurumsal olduğunuz için sizden işlem yaptım, bunları yaşamak için mi sizi tercih ettim dedim. Ayrıca bugün bütün planlarım sizin yüzünüzden iptal oldu. Konuyla alakalı şikayet oluşturun dedim. Oluşturduktan kısa süre sonra bayideki benimle ilgilenen personel, hesap sorar gibi şikayet talebinde bulunmuşsunuz deyip ben size 10 iş günü demedim diye sorguya çekiyor. Ben de şikayeti bu şekilde oluşturmadığımı söyleyerek şikayet kaydının bile yanlış oluşturulduğunu fark edince, bu kadar reklamlarının yapılıp dünya markası diye tanıtan firmanın bunları yapacağını görmek aşırı hayal kırıklığına uğrattı. Daha sonra konuşmayı güzellikle sonlandırdım. Ardından, işlem sağlandığım bankam tarafından iade bildirimi geldi ancak 3 iş günü sonra ödendi. Kendi paramla rezil oldum. Resmen burada her türlü mağdur olan ben oldum. Diğer şahsi oto kiralamacılardan güvensizlik sebebiyle kiralama yapmayıp böyle sözde kurumsal firmaya güvenerek en büyük hatayı yaptım. Bu yaşadığım mağduriyeti, benim gibi kiralayacaklara bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum. Benim o gün acil olan planlarımı altüst eden, sorunumu çözecek muhatap bulamadığım bir firma kurumsal bir firma olamaz.

02 Ekim 2024 13:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
Furkan
Furkan
04 Ekim 2024 14:49

Tarafımla iletişime geçen Hülya isimli yetkiliniz de tıpkı daha önce iletişime geçtiğim müşteri temsilciniz ile aynı şeyleri söyleyip yapabilecekleri bir şey olmadığını belirtti. Yardımcı olamadıkları gibi dalga geçer gibi başka firmalardan kiralama yapabileceğimi belirtip üslup konusunda da sizin firmanız tarafından bana saygısızlık yapılmaya devam edildi. Enterprise gibi bir firmanın böyle müşteri haklarını gözetmeden ve aşırı saygısız tutumundan dolayı bu paylaşımı yaparak kiralayacak insanların da başına bunların gelebileceği riskleri olduğunu hatırlatmak adına bu paylaşımı yapmak istiyorum.

İsmail
İsmail
Şikayeti Çözüldü

Hiçbir kurumsal firma banka kartından depozito çekmez, çekemez. Burda sizin ihmaliniz söz konusu ben markada bir suç göremedim

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ödediğim Aracı Teslim Etmeyip Alt Sınıf Araç Teklif Ettiler, Mağdur Edildim

13 Temmuz 2025 20:37

04 Ağustos 2024 19:27
Enterprise Eksik Bilgi Verilmesi
Boran sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Araç Tesliminde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

02 Şubat 2025 05:44