14 Aralık 2024 15:282.173

Enox makine'den aldığımız vollzer torna sorunlu çıktı ve destek için ücret talep ettiler.

Enox makine a. Ş.’den vollzer marka bir torna satın aldık. Ürün sıfır ve Çin malı olarak satıldı. Ancak kurulum sonrası eksen oturmasıyla ilgili ciddi bir sorun fark ettik. Bu sorun, tornanın doğru ve verimli bir şekilde kullanılmasını engelliyor.

Sorunu çözmek için enox makine ile iletişime geçtiğimizde, bizden ürünün ayarını yapmak için ek bir ücret talep ettiler. Maalesef beklediğimiz destek sağlanmadı.

Hem ürünün performansından hem de satış sonrası hizmet kalitesinden son derece memnuniyetsiz kaldık.

Satış sonrası hizmet, bir firmanın güvenilirliğini ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi gösterir. Ancak enox makine’nin bu konuda sınıfta kaldığını üzülerek belirtmek istiyorum.

27 Mart 2025 17:03

28.04.2023 tarihinde bizden makinemizi satın aldınız kurulumu tamamladık ve eğitimlerinizi verdik. (Tutanaklarımız mevcut) teslim ettiğimiz arkadaşınız işten ayrıldı. 18.10.2023 tarihinde bizim ile iletişime geçip tekrar kurulum talep ettiniz yetkili arkadaşlar sizin atıl bıraktığınız makineyi bedelsiz bir şekilde gelip yeniden kurdular. (Tutanaklarımız mevcut) Bir süre sonra tornalık projelerinin iptal olduğunu ve makineyi satmak için yardım istediniz. Bu konuda da destek olduk, müşteri bulduk ve anlaştınız. Bunun akabinde satmaktan vazgeçip bir daha telefonlara bakmadınız. Bu kadar sürecin üzerinden bir yıl sonra bizi aradınız makinemizin tareti döndü çarptık, makinenizi gelin ‘’bedava’’ yapın gibi beklentileriniz yerine gelmediği için Enox makineden memnun kalmama kararı verdiniz. Servis talebinizdeki 6.000 TL maliyet, sizi bu platforma kadar getirdi ise size bizden 1 Servis hakkı hediye ‘’bedava‘’ dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Belki fikriniz değişir.

Shan Makine'den Alınan Tesbih Yapma Makinesinde Yaşanan Arızalar

20 Kasım 2024 15:54489

Sahibinin a*** b*** olduğu Şahıs firması olan Shanmakine'den cnc makine tespih yapma makinesi aldım. Değeri 38.500 Tl ol...