English Central'a Giriş Yapamıyorum

English Central'a Giriş Yapamıyorum
12 Mayıs 2024 18:302.776
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
English central ekibi sorunumla derhal ilgilendi, ve anında çözüldü. Çok teşekkür ediyorum, harikasınız

English Central'a giriş yapamıyorum.
Haftalık 5 ders hakkım var. Hepsini hafta sonu kullanacaktım fakat uygulamaya giriş yapamadığım için ders haklarımı kullanamıyorum. Hem ödediğim ders haklarımı kullanamadığım için mağdurum hem de 7/24 diye satılan bir hizmetin sözünü gerçekleştirmemesinden dolayı mağdurum.

13 Mayıs 2024 12:47

English Central müşteri hizmetlerinden hemen aradılar. Eda hanım benim sorunumla derhal ilgilendi ve hiçbir problem kalmadı. Ayrıca 1 hafta abonmanımın süresi uzatıldı. English Central ekibine çok teşekkür ediyorum, harikasınız!

13 Mayıs 2024 12:49

13 Mayıs 2024 14:39 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Mehmet E., Karşılaşmış olduğunuz olumsuzluk için yeniden özürlerimizi iletiriz. Yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden karşılaştığınız olumsuzluğun çözüldüğünü bilmek bizleri mutlu etti. Sizlere yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Keyifli öğrenmeler dileriz. Saygılarımızla,

Ayşenur
22 Ağustos 2024 22:344.203

"Tam bir teşekkür değil arayüzde eksik kalan bilginin tamamlanması gerekiyor. Uygulamada eksiklik oluyor."

Sürekli Giriş Hatası Ve Ders Kaybı

Fatih
16 Mart 2025 14:332.451

"Teşekkürler"

Kübra
10 Ocak 2024 10:484.745

English Central'dan App Store üzerinden bir senelik abonelik satın aldım. Doğrudan kartımdan 8500 TL otomatik olarak çek...

1 Destek

Englishcentral Canlı Ders Erişim Sorunu

Elifnur
5 Ocak 2025 21:242.721

"English Central çok teşekkürler."

EnglishCentral English Center Paket Yükseltme Sorunu

Ali
11 Mayıs 2024 12:473.295

31 Aralık itibariyle English Center'dan haftada 3 gün olacak şekilde 1 yıllık üyelik satın aldım. Severek kullanmaya baş...