İptal Edilen Kayıt İçin Geri Ödeme Sorunu Ve Sürekli Oyalama

18 Aralık 2024 22:233.740

English Time Ataşehir şubesi
Oğlum için kayıt yaptırdım. Ertesi gün iptali için gittim. Tamam dediler ancak tahsil ettikleri ne parayı veriyorlar ne de senetlerimi 19 gündür en az 19 kere aradım sürekli oyalıyorlar.
Utanmadan yüzünü görmediğimiz kitapların kesintisini yapacaklarını toplam tutar üzerinden %3 komisyon ) +banka komisyonu keseceklerini söyleyip oyalıyorlar. Resmen el koydular

10 Ocak 2025 12:10

19 Aralık tarihinde kursun yöneticisi Ulaş bey aradı. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmişsiniz. Şikayetinizi geri çekin çekmezseniz kitap parasınıda tahsil edeceklerini söylediler. Ben geri çekmeyeceğimi zaten anlaşma sağlayamadığım için beni bu yollara başvurduklarını söyledim. Nihayet 30 aralıkta %10 kesinti ve banka komisyonunu keserek ödeme yaparak senetlerimi verdiler. Şikayet vardan şikayetimi silmelerini istiyorlar. Benim amacım kimsenin markasını zedelemek değil. Başıma gelen bir olay sizinde başınıza gelebilir. Haklarınızı bildiğiniz sürece kimse size haksızlık yapamaz. Beni gereksiz 1 ay uğraştırıp yorup sinirlerimi bozdular fakat hakkım olanı aldım.

10 Ocak 2025 12:36

Gülcan
Gülcan
Şikayeti Çözüldü
21 Mart 2025 00:44

Sizinle aynı problemi yaşıyorum şu an.

English Time Konya Şubesinin Abartı Şekilde Kesinti Yapması

Osman
4 Temmuz 2024 21:239.481

English Time Konya'da şubesine kayıt oldum. Bana her şeyi imzalattılar. Her neyse kitapları da verdiler. Ben o ara Konya...

2 Destek2 Yorum

Tunahan