İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

English Time Kalitesiz Eğitim Ve İlgisiz Yönetimle Mücadelem

02 Mayıs 2024 19:16

Bu yılın ilk ayında veya ikinci haftalarında English Time adlı kuruma gittim ve kayıt oldum. Almanca a1-a2 kursları için bana yazılırken konuşma ve online derslerin de olduğu söylendi. Ancak sadece yüz yüze eğitim alabildim. Bu süreçte işimi bırakıp, işsiz kaldım ve alanım dışındaki işlerde çalıştım çünkü bu dil bana çok gerekliydi. Yaklaşık iki ay boyunca toplantı odalarında ayaklı tahta ile ders işledik, bazen de toplantı odasında derslerimizi gördük. Ne kadar bölündüğünü her seferinde görmek zorundaydık ve fotokopi bir kitap verdiler. Sonra a1 kursumuz bitti. Şükürler olsun ki hocamız iyiydi ve a1 kurunda en yüksek puanı alan bir kursiyerim. Ancak şanssız olanlar da vardı, mesela youtube.com'dan ders anlatan öğretmenlerle çalışmak zorunda kalanlar. Sonrasında yaşadığım sorunları hem genel merkeze hem de kuruma bildirdim ve bana ekstra olarak b1 seviyesi vereceklerini söylediler. Sorunlar devam ettiğinde bunun bana faydası olmayacağını söyledim ama onlar sorunların olmayacağını iddia ettiler ve ben de devam ettim.

Daha sonra müdür değişti ve yeni gelen müdür h*** bana verilecek olan b1 kursunun verilmeyeceğini söyledi. Tartışmalar sonucunda yine de kursu vereceklerini söylediler. A2 kursum bitmek üzereyken hocamıza ve sınıf arkadaşımıza kursun dondurulacağını söylediler ama bana bahsetmediler. Bu durumu yine genel merkeze bildirdim ama bir sonuç alamadım. Sonuç olarak kurumsal diye bildiğimiz yerlerin kalitesiz olduğunu anladım. Müdür, 'beni istediğin yere şikayet et' diyerek, hocamızın ve diğer arkadaşımızın yanında bana Meydan okudu.
Arkadaşlar, şikayet etmek önemli değil, bir şey talep etmiyorum. Sadece yaşadığım deneyimi anlatıyorum ki siz de bu yer hakkında bilgi sahibi olun, ne kadar kalitesiz ve egolu insanların olduğunu bilin.
Özellikle daha hatırlamadığım birçok şey var. Artık kursu bıraktım ve bana verecekleri sertifikayı, böyle kalitesiz bir kurstan almanın hayatımda yeri olmasını istemedim. Müdüre bak, 'beni istediğin yere şikayet et' diyor ve bu da bir bayan olacak.

profile profile
İbrahim
İbrahim
07 Mayıs 2024 12:27
english-time-kalitesiz-egitim-ve-ilgisiz-yonetimle-mucadelem-1.jpg

Hala dönüş yok bu kadar umursamaz insanlar işte bu da ödeme yaptığım belge

Taha sonuçtan hiç memnun değil

English Time Ve Tecrübesiz Ekibi

03 Ağustos 2024 17:47