English Home Capacity Personel Şikayeti

26 Ocak 2024 17:27

Bakırköy Capacity çalışanlarınız i*** hanım aşırı saygısız. Gecen hafta sonu aldığım ürünü eksik verdikleri için aynı gün geri getirdim. Ürün stoklarında olmadığı imin iade istedim fakat mağaza müdürü tarafından resmen sorguya çekildim kendisinin olmadığı saatte satış işleminin hesabını kantini istercesine saygısız bir üslupla sorguladı. Aynı gün iade yapamayacaklarını da belirtti. Bir hafta sonra ürünün değişimi için geldiğimde müdüründen feyz alan i*** hanımın kaba atarlı giderli konuşmasına maruz kaldım. Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım

23 Ekim 2024 15:56 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

23 Ekim 2024 15:57

İrem

Merhaba ben bahsettiğiniz mağazada çalışan irem sen bakkaldan alışveriş yaptığını sanıyorsan benim sorunum değil. Fiyatını bildiğin ürünün barkod numarasını söylersen çok sevinirim. Senin gibi insanlar sadece online sipariş vermeli bu beyinle yaşamak zor oluyordur

26 Ağustos 2023 14:29

Kasiyerin Saygısız Davranışı Ve İptal Sorunu Mağduriyeti

28 Mayıs 22:26
Songül sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 23:49