02 Aralık 2024 15:35

Valilikten geliyoruz engelliler için yardım topluyoruz vs bir şey deyip para alıyorlar. Yaka kartı da mevcut. Ben şüphelendim yine de hayrına niyet ederek küçük bir miktar güvenmesemde verdim. Sözde makbuzda olan numarayı 02626412021 aradım kimse açmadı. Kendi IBAN'ına parayı at atmanızı istiyor.

Yorumlar (5)

Fikret
Fikret

Cigdem hanim siz belediyenin sosyal yardımlaşma derneğinden misiniz. Yoksa bu makbuzdaki yerden mi? Annem vefat etti. Sandalyesini bugün bu makbuzdaki engelliler derneğine adrese bırakmak istedim yer yok telefonla aradım açan yok. Zabıtaya sordum bizim de kendi bünyemizde var ama bu yeri bilmiyoruz dediler. Bende belediyenin sosyal yardımlaşma derneğine verdim sandalyemi. Siz nereden siniz bir netleştirir misiniz

Çiğdem

Diyar sana kim IBAN para atmanı istedi kardeşim IBAN para atmanı istemez ben de bu dernek te çalışan bir kişiyim IBAN para atmanı istedi polis i çağır vebal alma ila çıkar unutma her sağlıklı insan bir engelli adayı dir seni vermek istemediği 20 TL ile 3bin tane kapi calip aldığımız o tekerlekli sandalyeye bir gün muhtaç kalabilirsin tabii ki Allah düşmanımı dahi o sandalye muhtaç etmesin

Çiğdem

Diyar kardeşim açık adresini yaz ben sana 20 TL ida edeceğim dernek çalışanı olarak

Diyar
Diyar

Güvenmediğim için 20₺ gönderdim. Uslübunuz hoş değil

Çiğdem

Ben dernek te çalışan bir olarak yazıyorum 20 TL bir paket sakız almıyor 2 bin tl ve üstünde yaptığınız zaman kime gönderiliyorsa su sizi de birlikte gönderiyoruz gözünüz görecek yardim yapıyorsunuz

04 Mayıs 2024 00:48