Abdullah sonuçtan memnun

Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Adana Şambayadı TOKİ Konutları İş Yeri Elektrik Bağlatamama

29 Haziran 2024 16:25
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler ederim”

Adana Çukurova Şambayadı TOKİ konutlarında iş yerim var. İş yerini yeni aldım, elektrik başlatacağım ama e-Devlet üzerinden işlem yapmak istediğimde: 'Belirttiğiniz konum için abonelik yapılamamaktadır. Girmiş olduğunuz tekil no/sayaç seri no e-Devlet üzerinden abonelik yapmaya uygun değildir.' Böyle bir uyarı veriyor. Tekil numarası 83011803. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

30 Haziran 2024 09:18

29 Haziran 2024 16:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

29 Haziran 2024 19:08

Aramışsınız ama aramanızı duymadığım için cevaplayamadım

29 Haziran 2024 19:58

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 29.06.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

03 Temmuz 2024 01:02

Maalesef sorunum hala çözülmedi

03 Temmuz 2024 14:19

İlginiz için teşekkürler ederim

Tugba sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 15:42

11 Ekim 2023 17:08
Ozan sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 13:34
"Hem şirket hem de arayıp sorunu çözen hanımefendi çok kibardı. Teşekkür ederim."

20 Kasım 2023 08:20
Çağatay sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:52
"Hızlı bir dönüş yapıldı. Teşekkür ederim"