Emrah GSM | Bitlis İnsanların Haklarını Alıyor

29 Aralık 2024 14:53

Ben emrah GSM den şikayetçiyim bu şahıs Bitlis merkez de yaşıyorum diyor kargo yapılabilirim deyip, insanların haklarını alıyor. A****k******** isimli IBAN numarası veriyor parayı hesabına aldıktan sonra kimseye cevap vermiyor.

Bu onun WhatsApp numarası. 05365**5687 ben bu şahıstan şikayetçiyim çünkü benim paramı alıp, yalan söylüyor. Bu video da olduğu gibi yalan söylüyor kargo videosu atıp insanların haklarını alıyor.

Yorumlar (7)

Akbar

Maalesef bende mağdur kaldım. Parayı aldıktan sonra adama bir daha ulaşamadım. 6 bin liralık telefon almıştım.

Emre
Emre

Polise ver bende senin gibi o adam farklı bir IBAN verdi be. Polise gittim belgelerini kaybetme

Akbar

Peki polise gidince sonuç ne oldu?

Zeynel
Zeynel
Benzer Şikayeti Var

Bende çok mağdurum lütfen tanıyan yardımcı olsun 5 bin tle hesaba attığım gibi ulaşamadım şu an tekrar yeni bir hesap açmış aynı isimde emrah. Gsm7 diye başkalarının ahına tekrar girmeye devam edecek

Cengiz
Cengiz

Dönüş oldu mu

Çakır
Çakır

Banada satacaktı, abi şikayet vardaki ben değilim dedi. İyi ki yazdıklarınızı okumuşum, bende dolandırılacaktım. Normal GSM hattı numarası vermiyor. WhatsApp dışında iletişim kurulmuyor. Uyanık adam.

Maalesef

Sahte Telefon Satışı Mağduriyeti

22 Ocak 2025 19:46
Sahte Telefon Satışı Mağduriyeti
Akbar sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 02:28