Emniyet Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar Keçiborlu İstikametinde Trafik Cezası Yemek Gelenektir

06 Temmuz 2024 00:39

Şehirler arası bölünmüş yolda, saat 20:00'de ticari Doblo araçla Isparta Keçiborlu-Afyonkarahisar istikametinde radarın belirlediğine göre 80 km/s ile giderken "hız limitini %50'den fazla aşmak" maddesi uyarınca 6439 TL trafik cezası yazılmış. Şehirler arası bölünmüş yolda 30 ile mi gitmemiz isteniyor? Şehirler arası yolların 21. Yüzyılda il ve ilçe merkezlerinden geçerken (madem kazalar oluyor, çevre yolu yapılmalıdır. Şehirlerde dur kalk yapmaktan yol alamıyoruz.) 30-50-70 gibi hız limitlerine düşürülmesi komiktir. Tokat'tan Muğla'ya turistik amaçlı 2500 km'ye yakın yol yaptım, aynı yerde 5 gün arayla bir gelirken (1506 TL) bir de giderken (6439 TL) ceza yazılmış. Bu trafik kurallarına uymak ya da uymamakla ilgili bir durum değil, bence bu lokasyon ile ilgili bir durum. Sorun Afyonkarahisar-Keçiborlu istikametinde. Yetkililerce durumun araştırılıp tarafıma izah edilmesini talep ediyorum, sürücülerin de mağduriyet yaşamaması için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Emniyet Genel Müdürlüğü Isparta Keçiborlu Eds Ve Hatalı Belirlenen Hız Limitleri!

12 Ağustos 2024 17:02

Emniyet Genel Müdürlüğü Radar Ve Haksız Ceza

15 Kasım 2024 13:07

21 Ağustos 2024 23:49
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 16:10