Emlak Katılım Bankası Fast İşlemim İçin İade Talebimi Kabul Etmiyor.

13 Mart 2024 17:22

09 Mart 2024 tarihinde CoinStoreIndex adlı siteden coin işlemi yaptım ve bir miktar para kazandım. Parayı almak istediğimde benden iki defa para istediler. Ben de Emlak Katılım Bankası'ndan 15.000 ve 12.128 TL olmak üzere iki defa para gönderdim. Üçüncü kez MASAK ceza bedeli adı altında para istendiğinde sitenin güvenilir olmadığını anladım. Aynı akşam Emlak Katılım Bankası'nı arayarak işlemi iptal etmelerini, edemiyorlarsa iade talebinde bulunmalarını istedim. Ancak FAST işlemi olduğu için iade talebinde bulunamayacaklarını, prosedürün böyle olduğunu söylediler. Alıcı banka ise iade talebinde bulunulduğu takdirde işlem yapabileceklerini ifade etti. Farklı bankalar FAST ile yapılan işlemlerde dahi iade talebimi işleme alırken, Emlak Katılım Bankası beni mağdur ediyor. Benim tek istediğim, alıcı bankaya iade talebinde bulunulmasıdır. BDDK aracılığıyla da şikayette bulundum ve dekontları ek olarak sundum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

13 Mart 2024 17:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Esra G., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, inceleme sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilecektir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

14 Mart 2024 10:11

Sayın Esra G., Bildiriminize yanıt verilmiş olup, bildirim sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilmiştir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

Esra
Esra
14 Mart 2024 12:01

Bana bu sabah gelen mesaj "Bildiriminize istinaden karşı bankaya bankamız tarafından bildirimde bulunulmuştur." şeklindedir. Bildirim içeriği yazmıyor. Canlı destekten yazdım alıcı bankaya ne bildirimi iletildiğini bilmiyorlar, alıcı bankayla görüştüm gelen bir bildirim yok deniliyor, siz kendi kendinize mi yanıt verdiniz, diğer bankalar fast ile yapılan işlemin iadesini yapabiliyorken sizin bankanız böyle bir işlemimiz yok yanıtını veriyor, işlemlerin iadesini talep ediyorum, ayrıca BDDK'dan da yazdım. Aranarak bilgi verilmesini istiyorum.

31 Ağustos 2023 13:08
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Başvurularım Sürekli Reddediliyor, Mağduriyetim Artıyor

28 Ağustos 2025 21:36
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 22:45
İsmail sonuçtan hiç memnun değil