Eminevim'de Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Rehin Sorunu

Eminevim'de Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Rehin Sorunu
04 Temmuz 2024 12:06

Arkadaşlar, inanılmaz kötü bir sistem! 1479815 numaralı üyeyim. Evlerin 250 bin ₺ olduğu bir zamanda peşin ödeme yapmama rağmen, bana sıra geldiğinde ancak ikinci el bir motor alabildim. Param bu süreçte eridi. Hadi bunu enflasyon gibi nedenlerle sindirdim. Şimdi ise Eminevim'den aldığım parayla satın aldığım ikinci el motosikletimi arızalarından dolayı satmak istiyorum. Şahsıma ait, iki katı değerinde başka bir motosikleti rehin bırakmayı talep etmeme rağmen bunu kabul etmediler. (En başta sorduğumda olur demişlerdi ve çevremde bunu yapan kişiler de mevcut.) Bu basit talep, anayasada bir madde olmamasına rağmen kabul edilmedi. Gerekli bir açıklama bile yapılamıyor. Sadece 'rehin değişikliği yapamıyoruz' deniyor. Eminevim'i şikayet ediyorum ve gerekli sosyal mecralarda da bunu ve benim gibi mağduriyet yaşayan kişileri bulup uğraşacağım!

11 Temmuz 2024 08:44 (Şikayetten 6 gün sonra)

Enes Ö. Bey iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile, ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

15 Temmuz 2024 14:22

Daha öncesinde de müşteri memnuniyeti biriminizi arayıp durumu anlattım herhangi bir çözüme ulaşılmadı... Ve hala da bu kadar basit problemim çözüme ulaşmadı.!

16 Temmuz 2024 16:49
eminevimde-musteri-memnuniyetsizligi-ve-rehin-sorunu-1.jpg

Buraya ilgilenmiş görüntüsü verip bana şu cevabı veriyorsunuz; hiçbir şey yapamayız.! Çok basit bir mesele hala çözülemedi anlayamıyorummmm... Şubelerinizin önünde nöbet tutacağım milleti uyandırıp bilgilendireceğim

Eminevim Rehin Kaldırmıyor Müşteri Temsilcisi Ve Danışman İlgisiz Motorumu Satamıyorum

23 Haziran 2025 20:05
eminevim-rehin-kaldirmiyor-musteri-temsilcisi-ve-danisman-ilgisiz-motorumu-satamiyorum-1.jpg
Mahmud sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 21:16
eminevimde-teslimat-sorunu-ve-yaniltici-bilgilendirme-1.pdf

02 Kasım 2023 13:30
Zeynep sonuçtan çok memnun

Eminevim'de Motosiklet Alımında Mağduriyet Ve İlgisizlik

23 Nisan 2025 11:41
"Müşteri memnuniyet biriminden Merve hanıma teşekkürlerimi iletiyorum ilgi ve alakalarından dolayı gerek işlemlerimi hızlandırması gerek gönderdiği nazik hediyesinden dolayı teşekkürler keşke tüm çalışanların ilgi alakası yaptığı işi titizlikle ve kararlılıkla yürütse herhangi bir sorun olmaz"
Eminevim'de Motosiklet Alımında Mağduriyet Ve İlgisizlik
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 12:22
Eminevim Rehin Kaldırmıyor. Düzeltin