Arif sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Ödeme Planında Değişiklik Ve Mağduriyet İddiası

15 Ocak 2024 18:21

Merhaba. Eminevim'e 400.000 TL'lik ilk araba almak için başvurdum. Bana dosya masrafı olarak 42.000 TL dendi ve 21.000 TL peşin, geri kalan 21.000 TL'nin ise 3 taksit yapılması şeklinde girişimde bulunuldu. Daha sonrasında ben taksitleri ödemeye başladım. Müşteri temsilcim, organizasyon ücretinin taksitlendirilmesi sonrasında çekiliş sonucunda çıkan ayın erteleneceğini hiçbir şekilde söylemedi. Benim haberim olmadan ve kendi el yazım olmaksızın sözleşme evrakında 'organizasyon ücretini taksitlendirdiğim ay kadar teslimatın geç yapılacağını biliyor ve kabul ediyorum' ifadesi yazılarak, müşteri temsilcisi tarafından benim yerime imzalanmış. Ben de teslim tarihi olan Şubat için Ocak ayında şubeye gittiğimde böyle bir durumla karşılaştım. Mağdur durumdayım ve mağduriyetimin giderilmesi gerekiyor. Hiçbir şekilde benim suçum yok; müşteri temsilcisinin beni aydınlatması gerekiyordu. Benim haberim olmadan atılan imza ve yazılan yazıyı kabul etmiyorum. Hakkım olan Şubat ayında paramın tarafıma verilmesini talep ediyorum. Bu kadar saçma bir durumla karşılaşmadım. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve yanlışların düzeltilerek tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum. Elimde bütün deliller mevcut.

19 Ocak 2024 08:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Teslimat Süresinin Haksızca Uzatılması Ve İlgisiz Müşteri Temsilcisi

04 Haziran 16:29

Eminevim Söz Verilen Ödeme Tarihini Değiştirdi Mağdur Edildim

18 Temmuz 12:19
Eminevim Söz Verilen Ödeme Tarihini Değiştirdi Mağdur Edildim
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet: Organizasyon Bedelim Yanmasın

27 Eylül 17:43
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Araç Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti

13 Ağustos 20:30