Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim İle Araç Teslimatında Mağduriyet

Eminevim İle Araç Teslimatında Mağduriyet
30 Aralık 2024 19:25

Eminevim aracılığıyla araç almak istedim. Aralık ayı içerisinde, ayın 20'si ile 30'u arasında araç ve ödeme teslimatımın sağlanacağı ve sözleşmede bu şekilde yazıldığı halde, bulduğum araç için 06/01/2025 tarihinde teslimatımın sağlanacağını bildiriyorlar. Eminevim tarafından mağdur ediliyorum. Bana 1 hafta beklemem gerektiğini iletiyorlar. Bu durumu kabul etmedim ve buraya yazıyorum; kimse bu firmalara güvenmesin, insanları bu şekilde aldatıp bekletip mağdur ediyorlar.

11 Şubat 19:44

5000 TL Hediye çeki göndereceğiz vadi ile şikayetimi güncelleştirip hiçbir dönüş sağlamayıp mağdur ediliyorum Eminevim genel merkez tarafından aranılarak hediye çeki göndereceklerini söylediler ve şikayetimi güncellettiler Eminevim müşteri memnuniyet müşteri temsilcisi arayıp bu şekilde beni yönlendirip şikayetimi güncelletti ve daha da dönüş yapmadılar hem teslimatımı geç aldım hem şube çalışanı temsilci tarafından da hiçbir şekilde memnun kalmadım ve hediye çeki vereceğiz deyip kandırıldım tarafıma da 2 kez kırık fincan gönderildi bir de utanmadan. Teslimatımı da tam 1 hafta geç aldım beni BBDK ve BTK da şikayet talebinde bulundan tüm tanıdıklarıma da memnun kalmadığımı hiçbir şekilde tavsiye etmediğimi paylaşıyorum herkese anlatıyorum gerçek yüzlerini.

23 Ocak 12:21

Burada şikayet talebi oluşturuyorum tarafıma dönüş yapılmıyor hiçbir şekilde bunlar insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyor çekimi hala göndermediler. 2 kere de kırık ürünleri gönderdiler hiç doğru düzgün bir firma değil. Araç alımında da mağdur edildim şimdi de.

19 Ocak 17:26

Eminevim tarafından mağduriyetimi gidermek adına tarafıma hediye gönderileceğini ve beni memnun edeceklerini söyleyerek tarafıma 5000 TL değerinde çek göndereklerini şikayet var da ki şikayetimi güncellememi istediler müşteri temsilcisi telefonu kapatmadan bana şikayet var da işlem yaptırıp şikayetimi güncelletti bana çeki göndermek için yalandan adres bilgilerimi sorup beni inandırmak için böyle bir yola başvurup kandırdı 2 defa tarafıma fincan seti gönderdiler ve ikisi de kırık ürünleri koyarak içine gönderdiler görsellerde ekli bu şekilde kandırıyorlar hep teslimatı mi geç aldığım yetmezmiş gibi bu şekilde hediye bilmem 5000 TL çek diyerek kandırmaya çalışıyorlar hep aynı şeyi yapıyorlar ne Eminevim den ne de Eminevim Sivas şubesinden memnun kalmadım hiç ilgi alaka yok bir şey yok bunlara sakın güvenmeyin insanları aldatıyorlar bu şekilde.

10 Ocak 17:51

Sivas Eminevim şubesi tarafından söylenilen teslimat tarihlerinde teslimatım sağlanmadı 2024 Aralık ayı ayın 20 si ile 30 arası teslimatımın sağlanacağı söylenerek kandırılıp bekletiliyorum gerekçe olarak şube müdürü Davut bey ve danışman Emre doğan tarafından ikisinde beyanı aynıdır yılbaşı tatillerinin 4 gün olduğunu söylediler Eminevim genel müdürlüğünü arayarak tatil bilgilerini öğrendim tatilin bir (1) gün olduğunun bilgisini genel merkezden öğrendim ve insanları bu şekilde yalan beyanlar ile dalga geçer gibi bekletip yalan söylüyorlar beni mağdur ettiler. *teslimatımı geç sağladılar beni mağdur ettiler araç sigortasını kendi kafalarına göre bilgi vermeden kesiyorlar 15 bin TL'ye yaptıracağım sigortayı 20 bin TL'ye yaptılar kendileri iptal etmek istedim etmediler 30 Aralık 2024 tarihinde şikayet oluşturdum yine oluşturuyorum şikayetimi kapatmışlar yok hediye gönderelim edelim diye çocuk avutuyorlar bunlar yalancı inanmayın sözlerine itibar etmeyin. Bana hediye diye kırık fincan koyup göndermişler bir de utanmadan.

31 Aralık 2024 19:34

Ek
03 Ocak 09:05 (Şikayetten 3 gün sonra)
14 Ocak 17:42

Teşekkür ederim

31 Ocak 22:11

Eminevim Grup tarafından mağdur edilip, teslimatımı bir hafta geç aldım ve maddi, manevi zarara uğradım. Bunu telafi etmek için bana hediyeler göndereceklerini söylediler, fakat hala hiçbir şey yapmadılar. 2024 Aralık ayında teslimat almam gerekirken, 2025 Ocak ayında teslimat aldım. Bana 5000 TL hediye çeki göndereceklerini söyleyerek, Şikayetvar talebimi güncellememi istediler. Arayarak güncellemeyi telefonu kapamadan yaptırdılar ama ortada ne çek var ne de bir dönüş. İnsanları her türlü mağdur ediyorlar. Tarafıma iki kere kırık fincan gönderdiler. Görseller de eklidir. 5000 TL çek de ortada yok, dönüş yok, bir şey yok. Ben böyle bir firma görmedim. Eminevim pişmanlıktır. Daha önce de eşim Şikayetvar talepleri oluşturdu. Şimdi de ben oluşturuyorum, hiçbir şeyi dikkate almıyorlar.

Hacer sonucu yetersiz buldu

13 Şubat 10:52

Eminevim Aralık Teslimatını Gerçekleştirmedi Mağduriyet Yaşıyorum

30 Aralık 2024 10:39
Eminevim Aralık Teslimatını Gerçekleştirmedi Mağduriyet Yaşıyorum
Purs sonuçtan hiç memnun değil

Eminotomotiv Sözleşmeye Uymayan Teslimat Süreci

18 Şubat 20:22