Serdar sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 12:18
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözüme ulaştırdılar teşekkürler ederim müşteri hizmetlerine”

20.08.2022 tarihinde Eminevim'e 50 bin TL tutarında araç için giriş yaptım ve 1 sene boyunca ödemelerimi hiç aksatmadan gerçekleştirdim. 2023 Temmuz ayında kura sonucu hak kazandım ve 6 aydır araç arıyorum. 20'ye yakın araç inceledim, ancak çoğu sorunlu, hasar kayıtlı veya hukuki işlem geçirmiş çıktı. Temiz durumda olan araçların sahipleri ise Eminevim'i kabul etmediler. Sisteme üye olurken bana detayları kapsamlı bir şekilde anlatılmadı. Araç bulduğumda 40 TL ödeme yaptım ve hala 10 bin TL borcum var. Üstelik araca hem kasko hem de sigorta yaptırmam gerektiği söylendi. Eminevim'den aracı bulduğumda, aracın fotoğrafını, ruhsatının fotoğrafını ve araç sahibinin IBAN numarasını göndermem gerekiyormuş. 2-3 gün içinde onayın geleceği ve ardından aracın devrini aldıktan sonra devir belgesinin fotoğrafını Eminevim'e göndermem gerektiği, bunun sonrasında araç sahibine gün içinde 50 bin TL ödemenin yapılacağı belirtildi. Bu sistemi kabul eden çok az kişi oldu. Bu yüzden bugün Eminevim'e giderek üyeliğimi iptal ettirdim. Ödediğim 42 bin TL'yi ise 6 ay içerisinde geri alacağım. Bu mantık ve sistem hakkında ne düşünmeliyim, gerçekten üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım.

01 Mart 2024 13:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Serdar A. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 12:11

Ne arayan var ne de soran ne de bir çözüme ulaştıran 50 bin tl için altı ay bekletmek Eminevim'e hiç yakışmadı Yazık

07 Mart 2024 13:33

Sorunumu çözüme ulaştırdılar teşekkürler ederim müşteri hizmetlerine

Seda
Seda

Merhaba Şu an aynı sorunu yaşıyorum Adınıza çok üzüldüm o kadar arada kaldık ki süreçle ilgili asla aksiyon almıyorlar Kiminle konuşsam bu durumdan şikayetçi Umarım sorununuz çözüme kavuşur 😔😔

Serdar

Çok teşekkürler ederim Seda hanım inşallah çözüme ulaşır sorunumu çözerler 2013 yılından beri Eminevim müşterisiyim evimi de Eminevim'den aldım önceden böyle sıkıntılar yoktu bütün prosedürü değiştirmişler Eminevim Firma sahibi Emin üstün amcamız vefat ettikten sonra bu sistem değişti Allah rahmet eylesin kendisine insanlar Faize bulaşmamak için Eminevim'e başvuruyorlar ama Eminevim'de insanları son dönemde çok mağdur ediyor

Eminevim Onay Ve Ödeme Süreçlerindeki Belirsizlik Araç Alımımı Engelledi

18 Haziran 2025 13:52