Emrah sonuçtan çok memnun

Eminevim Tarafından Ekspertiz Ücreti Talep Edilmesi

31 Mayıs 2024 04:28
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisine detaylı net bilgiler verdiği için teşekkür ederim. Şubedeki temsilci gibi kafadan değil de net bir şekilde sözleşme sayfa numarası ilgili madde bendine kadar borcun benim tarafımdan ödenmesi gerektiğini söyledi. Aradığımızda kafadan değil de bilgi alıp net cevaplar veren şube temsilcileri ile çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledim. Şube temsilcimizin sözüne güvendiğimizden süregelen bir sorun olduğunu anlamış oldum. Her bir şey olduğunda açıp sözleşme okuduktan sonra temsilcinin çokta bir anlamı olmuyor zaten. Şubelere gerekli uyarıları yapacaklarını ilettiler. Hayırlı işler diliyorum.”

2023 Nisan ayında Eminevim'den 1502465 üye numarası ile gayrimenkul teslimatı aldım. Ödemelerimi düzenli yaptım ve yapıyorum. Teslimattan sonra Temmuz ayındaki aylık taksidimden ekspertiz ücreti kesildiğini gördüm. Temsilcimi aradım bu neyin nesidir, ev teslimatı olmuş 2 ay geçmiş ekspertiz masrafı istiyorsunuz dedim. Temsilcim sözleşmemin BDDK düzenlemesi öncesi eski sözleşme üzerine olduğu için bu masrafın beni ilgilendirmediğini ama yeni bir BDDK sistemine geçildiği için bu ücretin son ay taksidime kadar görüleceğini ve borç bitiminde sistem tarafından düzeltileceğini söyledi. Fakat şimdi Eminevim muhasebe birimi beni arayıp borcum olduğunu söylüyor. Hesabımda görülen ekspertiz masrafının silinmesini talep ediyor ve bizi sisteme dahil ederken ki hızınızı bu sorunun çözümü içinde göstermenizi talep ediyorum.

Emrah
03 Haziran 2024 11:06

05 Haziran 2024 09:32 (Şikayetten 5 gün sonra)

Recai sonuçtan memnun değil

Eminevim'in Duyarsızlığı. Önce Farklı Sonra Farklı Davranışı.

08 Şubat 2024 16:25
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
26 Mart 2024 01:46
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Habersiz Yapılan DASK Ve Sigorta Problemi

Muammer