Eminevim'in Haksız Yere Organizasyon Talebi

26 Temmuz 2023 11:09

Finansevim üyeliğim vardı 160000 TL ev için yazılmıştım. Devlet bazı kurumların faaliyetlerini durdurdu ve 10 ay ödeme yapamadım. Daha sonra TMSF kararıyla Eminevim'e devredildi ve Eminevim ile sözleşme imzalamamız ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Bende şubeye gittim ve 160000 TL ev olmayacağı için bu finansımı araç olarak değiştirdim ve düzenli ödeme yapmaya başladım. Yaklaşık 1 yıldır ödüyorum. Şimdi ara ödeme yapmak isteyerek erken teslim almak istedim fakat bana yeni üyelik gibi organizasyon ücreti çıkarıyorlar 15200 TL. Zaten daha önceden mağduriyetim çok fazla şimdi de bu şekilde bir ödeme talep edilmesi Eminevim'e yakışmayan lakayıt bir tavır ve istek. Tabi doymadılar doymazlar. Derhal erken teslimat için yaptığım başvurumun değerlendirilmesini ve organizasyon ücretinden muaf tutulmamı istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Üyelik numaram
genel bilgilerim şu şekilde
20.08.2022
Planlanan Teslim Tarihi
Aralık 2024

profile profile profile
25 Ağustos 2023 10:30 (Şikayetten 29 gün sonra)

Yusuf T. Bey iyi günler, başvurunuz Emin Üstün Holding Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

Arif sonucu yetersiz buldu

Eminevim'de Organizasyon Ücreti Nedeniyle Kura Ve Teslimat Mağduriyeti

28 Temmuz 2025 21:07
eminevimde-organizasyon-ucreti-nedeniyle-kura-ve-teslimat-magduriyeti-1.jpg

Eminevim'de Kampanya Değişikliği Ve İletişim Sorunları: Müşteri Taleplerine Yanıtsızlık

28 Temmuz 2025 17:21

28 Ekim 2024 15:23
Eminevim'de Usulsüz İşlemler Ve Sahte İmzalar
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Organizasyon Ücreti Ve Birikim İadesi Geri Verilmemesi

Selami