Harun sonuçtan memnun

Eminevim Ödemiş Olduğum Senetleri Kayıp Etti Teslim Edemiyor.

Eminevim Ödemiş Olduğum Senetleri Kayıp Etti Teslim Edemiyor.
18 Eylül 2024 23:03
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2019 Ekim ayında katıldığım Eminevim aracılığıyla 2021 Mart ayında evimi aldım, taksitlerimi bu zamana kadar düzenli ödedim ve düzenli ödemeye devam ediyorum. Teslimat öncesi senet, kefil, ipotek gibi kendilerini sağlam a almak açısından her şey yapıldı. 5-6 ayda bir ödeme yapılan taksitlere karşılık senetlerim Şubeye geliyordu lakin sonrasında ne oldu bilmiyorum 2023 Ekim ayında en son 2023 Mart ayına ait senedi teslim aldım. Sonrasında aranmamaya başladım aralıklı olarak senetler için aramaya ve Şubeye uğramama rağmen her seferinde arkadaşlar bakip dönüş yapacaklar dendi. Şu an 17 adet ödenmiş senedim kayıp ve tarafıma teslim edilmemiştir. Bu durumun nasıl çözülebileceğine dair şubeye ve müşteri hizmetlerine defalarca şikayet ve talep bildirmeme rağmen bir muhatap bulamıyorum herhangi bir dönüş olmuyor. İleride bu duruma istinaden karşıma çıkacak olası olumsuz durumlar beni huzursuz ediyor. Buraya yazmak istemezdim lakin muhatap bulamadığım için burayada yazma gereği duydum. Umarım yaşadığım mağduriyet duyulup çözüm bulunur.

23 Eylül 2024 09:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Harun A. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

24 Eylül 2024 18:14

Hâlâ tarafıma bir dönüş yok.

29 Eylül 2024 15:44

Hala tarafıma yapılan bir dönüş olmamıştır.

03 Ekim 2024 11:50

Bugün şubeye gidip şube müdürüyle görüştüm. Ödemiş olduğum son 5 adet senedi teslim aldım, lakin 13 adet senetin bulunamadığı ve senetlerin genel merkezden gönderilirken yırtıldığı için bir geçerliliğinin olmadığını ve yatırdığıma dair dekont ve delilim olduğu için gönlümün rahat olmasını söyledi. Şubat ayında son taksiti yatırdığımda bulunulan tarihe istinaden borcu yoktur belgesi vereceklerini söyledi.

17 Aralık 2024 17:02

Teşekkürler

Gulsen
Gulsen

Geçmiş olsun 2019 da katılmasınız 2021 de teslim almışsınız çok geç değil mi paranızın değeri kayıp olmuş oluyor

Harun

Evet yükselen enflasyon ve sunulan düşük faizli konut kredisine bağlı konut fiyatlarındaki artış nedeniyle param o dönem değer kaybetti. Sisteme girdiğimde daha iyi bir ev hayal etmiştim ama yinede Şunu da söylemeliyim o dönemki mevcut şartlarımla bu sistem sayesinde iyi kötü bir ev sahibi olabildim. Enflasyonun bu şekilde yükseleceğini çoğu kisi tahmin edemezdi.

Eminevim. İlgi Yok Anlayış Yok

08 Ağustos 2024 13:35
Eminevim. İlgi Yok Anlayış Yok

Eminevim Ödenmiş Senetlerimi Kaybetti!

11 Eylül 2024 18:45