Eminevim Mağduriyet, Söylenen Farklı ve Şu An Denilen Farklı

28 Aralık 2022 00:30

Biz 18 aylık kuralı çekilişe yazılmıştık ve bize 2022 sonunda teslimat yapılacağı söylenmişti ve biz buna inanarak aylık düzenli ödeme yapıyoruz ve biz bundan 9 ay önce artık piyasa çok yükselip ev almak hayal olacak düşüncesiyle aracımızı bozdurduk ve altın borç para aldık ve ev alma kararı aldık ve biz Eminevim'de çalışan arkadaşı arayıp bir fırsat çıktı önümüze değerlendirmek istediğimizi söyledik. Oda tabii ki olabilir tapu üzerinize almadığınız sürece bir problem olmaz denildi ve biz bu söze İtimat ederek evimizi alıp kayın babamın üzerine tapu yapılmış oldu ve bize teslimat için evrak hazırlanmaya gidildi. Bu ay ve şu an denilen şey yeni sistem olduğu için aynı soy isim kabul edilemiyor.

Bu konuyla alakalı şube müdürünün yanına gidip mağduriyetimizi dile getirip aynı şekilde dürüstçe anlatıldı ve gerekirse bütün gerekli evrakları tapu tarihini dahil dilekçe şeklinde sunmak istediğimizi söyledik ve TM genel müdürlükle bir görüşüp döneceğim dedi gerekirse biz her şeyi delilli şekilde sunabileceğimizi anlattık ve bugün şube müdürü dönüp eşime öğlen sonu saatlerinde direk red cevap geldiğini söylüyor. Rica ediyorum yetkililere burada ne yapa bilirim? Hiçbir art niyet yanlış bir şey kesinlikle yok. Eşimde bende özel sektörde asgari ücrete çalışan insanız ve bu süreçte biz bebek tedavisi gören bir insanız biz buna güvenerek sırf evimiz olsun başımızı sokacak deyip sağdan soldan borç emanet alıp yola çıktık. Şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz ve lütfen rica ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

profile profile profile
03 Ocak 2023 08:51 (Şikayetten 6 gün sonra)
03 Ocak 2023 11:25

Eminevim'in 1427616 numaralı üyesiyim çekilişli 50 kişilik gruba girdim yaklaşık bir buçuk yıldır düzenli taksitlerimi ödemekteyim şimdi teslimat tarihim geldi; babamın evini satın almak istiyorum 1. Dereceden devir işlemi alamazsınız diyor, sözleşmenin 8 madde e) bendinde ise, e)1. Ve 2. Derece akrabalar üzerinden gerçekleşecek alımlarda, satıcının muhtemel mirasçılarından noter onaylı feragatname getirmesi zorunludur. Maddesine rağmen işlemlerimi yapmıyorlar. Üye olmaya gittiğinde ilgi alaka çok güzel her şey yerli yerinde ama sözleşme de yer alan kurallara bile riyat edilmiyor. Gerekli hukuki kanallardan süreci devam ettire bilirsiniz diyorlar. Sözleşme burda şube burda. Sözleşmeye her şeyi yazacak olsalar 40-50 sayfa sözleşme çıkarmış. Açıklamaya bakar mısınız. Adam sözleşmede olmayan kuralları diretiyor bana.

04 Ocak 2023 14:08

Eminevim'in 1427616 numaralı üyesiyim çekilişli 50 kişilik gruba girdim yaklaşık bir buçuk yıldır düzenli taksitlerimi ödemekteyim şimdi teslimat tarihim geldi; babamın evini satın almak istiyorum 1. Dereceden devir işlemi alamazsınız diyor, sözleşmenin 8 madde e) bendinde ise, e)1. Ve 2. Derece akrabalar üzerinden gerçekleşecek alımlarda, satıcının muhtemel mirasçılarından noter onaylı feragatname getirmesi zorunludur. Maddesine rağmen işlemlerimi yapmıyorlar. Üye olmaya gittiğinde ilgi alaka çok güzel her şey yerli yerinde ama sözleşme de yer alan kurallara bile riyat edilmiyor. Gerekli hukuki kanallardan süreci devam ettire bilirsiniz diyorlar. Sözleşme burada şube burada. Sözleşmeye her şeyi yazacak olsalar 40-50 sayfa sözleşme çıkarmış. Açıklamaya bakar mısınız. Adam sözleşmede olmayan kuralları diretiyor bana.

Seren

Perihan kardeşim bizde sizinle aynı durumdayız. Olumlu dönüş yapıldı mı size. İnşallah siz sorunsuz halletmişsinizdir. Biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz. Umarım sürecinizin sonucunu mesajımı okuyup bana da haber edebilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar

Eminevim'de Peşinat Avantajının Gizlenmesi Ve Teslimat Tarihinde Mağduriyet

27 Kasım 23:49
eminevimde-pesinat-avantajinin-gizlenmesi-ve-teslimat-tarihinde-magduriyet-1.jpg
Zülfü sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'den Eksik Bilgilendirme Ve Çekiliş Mağduriyeti

Zülfü