26 Temmuz 2024 15:5723.222

Emel beyza guzellik salonunda Dermapen yaptırdım ve çalışanlarından biri yaptı göz altı hassas bolge olduğu için ve bunu bildikleri halde göz altıma yaklaştırdılar ve bende leke oldu.

Koyu bir şekilde tekrar gittim ve suçlarını kabul etmediler sizden kaynaklı dediler ve bana yosun peeling önerdiler ve %70 oranında azalma olacağını söyleyip benden bir de para aldılar yüksek miktarda ve yaptırdım yapılma aşamasında çalışanlarından biri bir aletle yüzüme bir şey uyguladı ve canim yandı durmalarını söyledim 10 gün sonra bu peeling soyuldu.

Kabuk tutan yerler leke oldu. Güneş kremi ve vitamin önerdiler kullanıyorum fakat daha kotu oldu. Ben mağdur oldum iki defa ve mesaj atmama rağmen görüldü yapıp cevap vermediler ve paramın iadesini talep ediyorum. Edilmediği takdirde dava açacağımıda belirtmek isterim.

4 Mart 01:47

Özlem hanım bu dediğinize asla katılmıyorum. Uzun zamandır böyle özenli bir salon bulamamıştım. İşlem öncesi detaylı bilgilendirme yaptılar, hijyen konusunda içim çok rahat etti emel hanım ve çalışanları gerçekten çok ilgililer yüzümde başka bir güzellik merkezindeki yanlış işlem sonrasında kalan lekelerden rahatsız olduğum için emel hanımın salonuna gittim çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz ☺️

4 Mart 00:48

Özlem hanım bu dediğinize asla katılmıyorum Emel beyza güzellik salonuna 3 yıldır geliyorum ve gayet güzel işlem yapıyorlar yosun peeling dahil geçen sene tatilde yüzümde oluşan lekeleri emel hanım gayet güzel bir şekilde geçirdiler 1 ay boyunca her gün yüzümdeki lekelerin fotoğraflarını attım bire bir kendisi ilgilendi emel hanım

7 Ocak 2025 21:07

Aynı şey başıma geldi leke kalıcı olacak diye çok korkuyorum şu an ne halde geçti mi ne yaptınız instgrm banuozgul DM yazar mısınız

31 Ocak 2025 21:0214.430

Akne ve leke tedavisi için başvurdum 1er seans Hydrafacial akne mezo greenpeel ve 3 seans Dermapen işlemlerinden sonra a...

Funda Kurt Healthy Beauty Güzellik Merkezi Deneyimim

26 Ekim 2023 22:3225.418

Yaklaşık 7 ay önce F**** K*** güzellik merkezine başvurdum. İlk görüşmede cilt analizi yapıldı. Ben aslında Dermapen içi...