Gülben sonuçtan hiç memnun değil

Elizya Güzellik Estetik (Kırıkkale) Elizya Cilt Bakımı Seans İptali

14 Mayıs 2024 14:59

Kırıkkale'deki Elizya Güzellik Merkezi'nden cilt bakım paketi satın aldım. Toplamda beş seans için peşin ödeme yaptım ve düzenli olarak seanslara katıldım. Ramazan ayında oruç tuttuğum için seanslara gitmek istemedim ve iki ay ara verdim. Dördüncü seans olarak düşündüğüm seansa gittiğimde, 'Son seansınızdan bu yana iki ay geçtiği için bir seansınız iptal edildi' şeklinde bir açıklama ile karşılaştım. Böyle bir durumun ne seansı satın alırken ne de cilt bakımı yapılırken bana ya da arkadaşıma bildirilmediğini belirtmelerine rağmen, iptal işleminin yapıldığını söylediler. Bir seansımın iptal edilmesi büyük bir haksızlık. Maalesef, bu işletme sadece para odaklı çalışıyor ve yapılan cilt bakımından da memnun kalmadım. Evde herkesin yapabileceği basit işlemler uyguluyorlar.

Fulya
Fulya

Aynı durum bana da Kırıkkale İstanbul Clinic'ten (yeni değişen adıyla Nesli'ce Clinic) yapıldı. Önceden peşin aldığım, her gittiğimde yaptıkları tanıtımlar sonucu bir şekilde kabul ettiğim ve ödemesini yaptığım kalan cilt bakımlarını "çok ara vermişsiniz, iptal edilmiş" diyerek -ki kendileri de telefon ile arayarak hatırlatma yapmadılar, sormadılar) yapmadılar. Ben de bu durumu kınıyor ve ticari ahlaka uygun bulmuyorum. Mahkeme, yasal süreçler ile uğraşmaya değer mi diye düşünüyorum. Ama mağdur olduğum kesin ve kandırılmış hissettiğim!

16 Şubat 2024 00:05
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Eftalia Diamond Güzellik Salonu Erzurum Eftalya Güzellik Merkezi Sorumsuzluğu

09 Mayıs 2024 18:01