Ayşe sonucu yetersiz buldu

19 Mart 2024 17:25

Maltepe Park Elit Optikten 16.03.2024 cumartesi tarihinde ck markalı güneş gözlüğü aldım. Fakat gözlerim dereceli olduğundan camlar değişeceği için ürünü dolayısı ile teslim almadım. Saat 16:18'te ödeme yaptım. 6 bin TL'sini ayrı, 1800 TL'sini ayrı çektiler. (pos cihazı sınır koyuyormuş öyle söylendi.) 17.03.2024 pazar tarihinde mağazayı aradım. Ürünü iptal etmek istediğimi söyledim. Aynı gün içerisinde iptal alıyoruz denildi. Gün sonu kapatıyorlarmış çünkü. Sonra en azından camları iptal edebilirsiniz sonuçta üretime geçilmemiştir dedim. İlk başta sipariş verilmedi dendi, sonra sipariş verildi ama hafta sonu çalışmıyorlardır dendi, sonra sipariş verildi üretime geçilmiştir dendi. Yanıtlardaki tezatlığı belirtince yarın sabah firmayla görüşelim başlamadıysa iptal edelim dendi. Pazartesi sabah aradım bana gözlüğü satan personel İ*** sanırım ismi. Öncelikle telefonu açıp camları bana uyguna vermiş olduğunu belirtti. Daha sonrasında da iptal edemeyeceğine dair ses tonu yüksek, müşteri ile nasıl konuşacağını bilmeyen bir üslupla konuşmaya devam etti. Birincisi bana camları ucuza vermediniz. Eğer verdiyseniz de parasını ödediğim ürün için bunu bana lütuf gibi sunamazsınız. Camları ürettiğiniz firma ile görüşmek istedim fakat beni yönlendirmediniz. Size iptal etmek istemediğiniz çok açık dedim ve tepki vermediniz. Ürün satarken güler yüzlü olup iade istediğimde bu tavrınız çok ayıp gerçekten. İkincisi kendi kullandığım gözlükten ölçü aldınız. Herhangi bir reçete olmadan! Üçüncü olarak da gözlüğü teslim almadım. Evet eğer alsaydım haklı olabilirdiniz belki. Ama teslim dahi almadığım bir ürünü iptal etmekten yoksunsunuz. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım ve tüm yasal süreçlerimi kullanacağım.

24 Mart 2024 20:58

Camları iade edeceklerini söylediler. İadeyi 6bin tl olarak karta yatırıp, ayrı çektikleri 1800 TL nin üzerine gözlük farkını ödeyeceğimizi söyleyerek yaptılar. Yani 6bin tl iade edilip, 1800 üzerine 1328 TL ödeme yapacaktık. Dün (23.03.2024) eşim gitti ve gözlüğü teslim aldı. 1328 TL de ödeme yaptı. Mağazadan çıkar çıkmaz telefonum çaldı. Yine aynı hanımefendi 6bin tl nin iade olması için fişi istedi :) eşimi aradım, çıldırdı ve geri girdi mağazaya. Ekstra 1328 TL ödeme aldıktan sonra mı söylenir bu? Art niyetli davranış sergilemektir bu. Yoğunluktan unutmuşlar söylemeyi, Allah'ın işi işte ekstra ödeme aldıktan 1 dakika sonra akıllarına gelmiş. WhatsApp'tan fiş atmayı kabul ettiler. Eşim fişi çekip yolladı. Hafta içini bekliyorum. 6bin tl iademiz umuyorum yatar. İade yerine bir de ekstra ödeme yaptırdılar anlayacağınız. Ayrıca fiş istemek nedir? Pos cihazından o fiş tekrar çıkabilir.  2 gün içerisinde iade karta yatmazsa avukatımız ile konuştuk icra başlatacağız. Beklemedeyiz.

31 Mart 2024 15:01

8 gün oldu halen 6000 TL'lik iade bekliyoruz. Arıyoruz, iade edilecek deniyor fakat bir gelişme yok. Hayatımda daha kötü bir firma görmemiştim gerçekten. O yüzden bu kadar büyüyemedi herhalde. Sabrımızın son noktasındayız. Tüm konuşmaları da kayıt altına aldık zaten. Malum güven konusunda sıfır oldukları için işimizi garantiye almak istedik artık. Yatarsa güncellerim. Yatmazsa davalık olduğumuza dair yeni bir şikayet açarız artık. Kimsenin önünden dahi geçmeyeceği bir firma, aman diyeyim

Yanıltıcı Gözlük Satışı Ve Kaba Davranış

07 Kasım 2024 17:48

06 Haziran 2024 11:16
Gül sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 16:37
Vefa sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 18:45
Yanlış Gözlük Camı Ve İlgisiz Hizmet
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 21:05