Onur sonuçtan çok memnun

Elele Baby Elele Madre Park Yatak, Sünger Altı Malzeme Yamuldu Gitti

24 Şubat 2024 14:56
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde firma yetkilisi nazik bir şekilde tarafıma ulaştı. İlgili parçadan ücretsiz bir şekilde bir adet daha gönderim sağlandı. Teşekkür ediyorum”

Elele marka park yatak satın aldık, ürünü ilk aldığımızda içinden çıkan bebek yatağı aşırı kötü kokuyordu. Uzun bir süre geçmeden bu konu hakkında firmaya e-posta gönderdim ancak geri dönüş alamadım. İlerleyen zamanda bu kötü koku kaybolduğu için konunun üzerine gitmedik.

Ancak bugün, park yatağını alalı 8-9 ay, aktif olarak kullanmaya başlayalı da 7 ay olmuşken, bebeğimizin yatakta çok fazla dönmesi nedeniyle dikkatimizi çeken bir sorundan bahsetmek istiyorum.

Bu süngerin altına yerleştirilen ve içinde kontraplak bulunan yatak altı katlanan bölümü yamulmuş. Bebeğimizin alt kısmına gelen bölüm adeta çökmüş. Böyle bir ürün tasarlarken elbette taşınabilirliği ön planda tutabilirsiniz; ancak, biraz daha dayanıklı kalitede malzeme kullanılabilirdi.

8 kilogram ağırlığındaki bebeğin yatak altındaki malzemesi 7 ayda yamulmuş.

Konuyla ilgili firmaya ulaşmak istedim fakat başarılı olamadım. Daha önceki deneyimim gibi, bu nedenle şikayetimi burada dile getiriyorum. Garanti kapsamında olduğu için, ilgili parçanın tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Eğer bu mümkün değilse, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Sipariş numarama ilişkin görseli, firma için ekleyeceğim. Firma, sorunlu parçanın değişimi için adres teyidi almalıdır.

Onur
Onur
01 Mart 2024 17:40

12 Mart 2024 10:41 (Şikayetten 16 gün sonra)

Ece sonuçtan memnun

02 Mayıs 2025 21:42
"Şikayetimi görür görmez firma bana ulaştı. D**** Hanım problemin sebebini güzel bir dille açıkladı. Üretim hatası sanıyordum fakat anne yanı tarafının mekanizmasının sağlam olabilmesi için daha ağır metal kullanılmış bu yüzden sallanma aparatları takıldığında o tarafa eğiliyormuş. Aparatlar takılı şekilde bırakmanın güvenli olmayacağından gerekli durumlarda açılıp kapatılması gerektiğinden bahsetti. Bu açıklamadan sonra dilersem iade de alabileceklerini söyledi ben de biraz düşündükten sonra iadeden vazgeçtim. Elele markasını kaliteli buluyorum ve birçok ürününü de kullanıyorum. Müşteri memnuniyeti için yapılan hareket gerçekten güzel. Müşteri memnuniyeti ön planda ve sorun olduğunda muhatap bulabilmek güzel, bunun üzerine başka ürünlerini de satın almaya devam ederim. Başta D*** Hanım olmak üzere yetkililere teşekkür ederim."
Park Yatağında Üretim Hatası: Güvenli Kullanım Sağlanamıyor
Elif sonucu yetersiz buldu

Bebek Yatağında Şaşırtıcı Eğrilik Sorunu

29 Ocak 2025 22:29
Yeliz sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2024 09:23
"Çok teşekkür ederim sorunum giderildi"