Marmaris Elegance Hotels İlgisizliği Ve Müşteri İlişkileri

07 Eylül 2023 18:27

21-24 Ağustos 2023 tarihlerinde Marmaris Elegance Hotels International'de konakladım. Konaklamamın bittiği gün eve döndüğümde 2 yüzüğümün olmadığını fark ettim. Oteli aradığımda ise herhangi bir yüzük bulunmadığını bize geri döneceklerini söylediler. 30 dakika sonra geri döndüler ve yüzükleri bulduklarını bize kargolayacaklarını söylediler. Yüzüklerin fotoğrafını talep ettim ve ilettiler fakat gönderdikleri kargoda tek yüzük çıktı. Otel resepsiyonu ile tekrar görüştüğümüzde 2 yüzük yerine kargodan tek yüzük çıktığını ilettim ve onlar kargo şirketini suçladılar. Teslim almış olduğum kargoda herhangi bir deformasyon yoktu ve otel çalışanının tarif ettiği paketleme şeklinden farklı geldi. Otel resepsiyonunda güvende efendim dedikleri yüzüklerin 1'inin kargolanmadığı ve tarafıma ulaşmadığını otele ilettiğim halde otel çalışanlarından herhangi biri yardımcı olmadı ve sadece görüntü kayıtlarını gidin savcılığa şikayet edin. Tutumu içerisinde oldular. Tarafımıza iletilen bir kayıp eşya tutanağı yok, nerede yüzükleri buldular bunu ileten yok, işin sonunda maalesef yüzüklerin bir tanesi de ortada yok. Gitmeyi düşünürken bir daha düşünmenizi rica ederim çünkü olayla hiç ilgilenmediler ve önemsemediler. Biz bu durumla ilgili savcılığa başvuruda bulunduk. Olayla ilgili adli mercilere şikayetlerimiz oluşturuldu.

01 Eylül 2024 19:55
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 18:59
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 10:35

BN Hotel Thermal & SPA Bn Otel Çözümden Uzak.

12 Ağustos 2024 00:16
Mesut sonuçtan memnun değil