BN Hotel Thermal & SPA Bn Otel Çözümden Uzak.

Onur
12 Ağustos 00:16

11.08.2024 tarihinde Mersin Bn otele giriş yaptım. 4 ayrı odamız vardı. Odamızın 1 tanesi 3 yetişkin olan odamız da 1 adet çift kişilik yatak vardı. Resepsiyona bildirdim odanız bu size bir ek yatak göndereceğiz dediler. Ben de benim odamda ek yatak değil normal yatak olması gerektiğini söyledim. Nereden aldınız odayı dediler fark eder mi dedim eder tabi dediler. Acente böyle yapıyor dediler. Acenteyi aradım onlar arayıp döneceğiz dediler. Onlarda yapamadı. Otelden al firmasi otelin yoğun olduğunu odanın kalmadığını bildirdi. Yalan söylediler arkadaşım otele saat 15.30 giriş yaptı ve ona büyük bir oda verdiler. Bu arada Onun odası 2 yetişkin odasıydı benim 3 yetişkin. Otel hiçbir şekilde benimle ilgilenmedi ek yatağıda saat 21.00 3 kez söylememden sonra küçük bir ek yatak atıldı sabit bu deniliyor fakat ek bir yataktan hiçbir farkı yok. Oda var yardımcı olmadılar. Otel müdürü bana göre yöneticilik yapamıyor. Çünkü oda yok dedi var. Ben 3 yetişkinim bana küçük oda verildi. Arkadaşıma verilen odadan biliyorum fakat bunlar benim arkadaşım olduğunu bilmedikleri için beni kaç saat bekletip Yüzüme bile bakmadan hiç ilgilenmediler. Ben kendi başımın çaresine baktım. Mağdur oldum.

BN Hotel Thermal & SPA 1,5 Yemek Sırası Beklenen Otel.

Yusuf
02 Eylül 10:24