Electrolux E5CM1-6ST Demlik Tedarik Edilmesini Bekliyoruz

19 Aralık 2023 08:45

Electrolux E5CM1-6ST filtre kahve makinesi demliği kırıldı. 2 aydır demliğin tedarik edilmesini bekliyoruz. Güya Almanya'dan tır gelecekmiş. Her aradığımızda tirin gelmediği söyleniyor. Electrolux firmasına güvenerek aldığımız ürün resmen çöp oldu. Bu kadar ilgisiz, lakayıt, hiçbir şekilde iş ahlakına uymayan bir firma görmedim. Siz, siz olun Electrolux 'ün her türlü ürününü alırken yedek parça bulamayacağınızı bilin. Paranız çöp olmasın. Electrolux'ün kesinlikle satış sonrası hiçbir desteği yok. Paramız ile demlik tedarik edemiyoruz. Ayrıca giç bir modelinin demliğinin birbirine uygun olmadığını söylediler. Her turlu alis veriş sitesine baktık. Ürün yok. Sanırım tek çare sapa sağlam ürünü firma yüzünden çöpe atmak olacak üstelik daha garantisi bile dolmadan.

19 Aralık 2023 08:32

Electrolux E5CM1-6ST filtre kahve makinesi demliği kırıldı. 2 aydır demliğin tedarik edilmesini bekliyoruz. Güya Almanya'dan tır gelecekmiş. Her aradığımızda tirin gelmediği söyleniyor. Electrolux firmasına güvenerek aldığımız ürün resmen çöp oldu. Bu kadar ilgisiz, lakayıt, hiçbir şekilde iş ahlakına uymayan bir firma görmedim. Siz, siz olun Electrolux 'ün her türlü ürününü alırken yedek parça bulamayacağınızı bilin. Paranız çöp olmasın. Electrolux'ün kesinlikle satış sonrası hiçbir desteği yok. Paramız ile demlik tedarik edemiyoruz. Ayrıca hiçbir modelinin demliğinin birbirine uygun olmadığını söylediler. Her turlu alis veriş sitesine baktık. Ürün yok. Sanırım tek çare sapa sağlam ürünü firma yüzünden çöpe atmak olacak üstelik daha garantisi bile dolmadan.

19 Aralık 2023 09:19 (Şikayetten 33 dakika sonra)
19 Aralık 2023 18:48

Verdiğiniz numaradan iki aydır iletişim kuruyoruz ama bizim makinenin demliği nedense Almayandan bir türlü gelmedi. Firma ile iletişime geçmemiş olsak zaten bu tarz bir şikayette bulunmazdık. Artık son çare olarak burayı deniyoruz yoksa makineyi çöpe atacağız.

Zeki sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 10:09

57 Gündür Teslim Edilmeyen Demlik Mağduriyeti

19 Eylül 2025 18:50
57 Gündür Teslim Edilmeyen Demlik Mağduriyeti
57-gundur-teslim-edilmeyen-demlik-magduriyeti-3.pdf
57-gundur-teslim-edilmeyen-demlik-magduriyeti-2.pdf

03 Nisan 2024 18:46
Meram sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux 6 Haftadır Bir Demliği Temin Edemedi!

25 Eylül 2024 08:50
Electrolux 6 Haftadır Bir Demliği Temin Edemedi!
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 14:46

Electrolux Kategorileri