Murat sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Havalimanı Otoparkında Saygısız Personel Davranışı

13 Nisan 2024 21:54

Elazığ Havaalanı karşısında bulunan otopark hakkında şikayetimi dile getirmek istiyorum. Bu otoparkta görev yapan personel, insanlarla konuşmayı bilmiyor ve son derece saygısız davranıyorlar. Otoparkın kimin kontrolünde olduğunu ve Havalimanı ile bağlantısının olup olmadığını, ihale usulüyle mi çalıştırıldığını merak ediyorum. 13 Nisan günü akşam saat 18.35 sıralarında seyahat dönüşü, yedi gün önce park ettiğim aracımı aldım ve ödeme yaptığım sırada, gişe içinde oturan görevlinin hakaretlerine maruz kaldım.

Üstelik yanımda ailem de vardı. Aracı otoparka bıraktığımda, memurlara indirim olup olmadığını sordum ve görevli, var olduğunu söyledi. Arabayı alırken söylemem gerektiğini belirtti. Bunu söylediğimde ise oradaki görevli oldukça ters bir tavırla konuştu. Gördüğüm kadarıyla orada uygunsuz tipler çalışıyor. Eğer buranın Havalimanı ile bir ilgisi varsa, durum daha da üzücü. Ayrıca bu görevli hakkında adli yönden şikayetçi olacağımı belirtmek isterim.

Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanı Otoparkında Güvenlik Sorunları

15 Kasım 2024 15:58
Havva sonuçtan memnun değil

Engelli Araçla Otoparkta Haksız Ücret Alındı

24 Nisan 2025 15:45

Gazi Kartıma Rağmen Otopark Ücreti Alındı, İade İstiyorum

05 Eylül 2025 21:21
gazi-kartima-ragmen-otopark-ucreti-alindi-iade-istiyorum-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Havalimanı Engelliyi Uçaktan İndir Otopark Vezne Görevlisine Göster Geri Bindir

13 Mart 2024 09:15