Ekol Giyim Trabzon Forum Ekol Şikayet

İlayda
30 Temmuz 2024 11:26

Merhaba 28/07 /2024 tarihinde Trabzon Forum Ekol mağazasından alışveriş yaptık. Ürünümüzün terzilik işi vardı vardı. Alışverişimizi tamamlamadan önce yolcu olduğumuzu otobüs saatimizin yaklaştığını terzilik işin kısa bir zamanda yapılırsa ürünü alabileceğimizi belirttik. Oradaki çalışanlarda 3 saatte ürünümüzün terzilik işinin hallolacağının garantisini verdiler. 3 saat dolduktan sonra mağazaya gittiğimizde ürün hala terziden gelmemişti. Söylenilen sürenin dolduğunu ve zamanımızın az olduğunu yolcu olduğumuzu tekrardan belirterek neden gelmediğini sorduk. Kasada çalışan hanımefendi normalde terzilik işin aynı gün içinde teslim edilmediğini "rica minnetle " yapıldığını söyleyerek haksız konuştuğumuzu iddia etti. Başka mağazalarda böyle bir sorun yaşamadığımızı ifade edince de " o zaman başka mağazadan alışveriş yapın " dedi. Bizde bu konuşmaların doğru olmadığını şikayet edeceğimizi belirttik. Terziden ürün gelince ürünümüzü alıp gittik. Gereğinin yapılmasını ve sonuç konusunda bilgilendirmek istiyorum. İyi çalışmalar

16 Mayıs 2024 11:54
Ekol Giyim Ürün Değişikliği Hk.
Ekol Giyim Ürün Değişikliği Hk.

19 Eylül 2024 16:12
Ekol Giyim Ayıplı Sattığı Ürün İçin Hiçbir İşlem Yapmıyor!
Ekol Giyim Ayıplı Sattığı Ürün İçin Hiçbir İşlem Yapmıyor!
Seval sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 22:54
Sude sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 23:56
Berrin sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 21:36
"Ürünü incelemeye alıp sorunsuz olduğunu iddia etmeleri markayı haklı çıkarmıyor. Müşteriyi uğraştırmaktan başka bir sonuç doğurmuyor. Sonuç olarak ürünü değiştirme ile çözüm bulundu. Marka ile olan olumsuz fikrim yine de değişmedi. Forum Trabzon mağaza çalışanlarına teşekkür ederiz."