Mehidin
26 Kasım 2023 23:14

"Einhell TE-CD 18 Li-i" marka darbeli matkap aldım. Ev kullanımları için aldığım için alır almaz hemen kullanma ihtiyacım olmadı ama ilk kullanımda mandrenin yalpaladığını fark ettim. Sıfır makineyi bir sure sonra kullandığım için iade edemedim ve servise verdim. Servisten makineyi aldığımda bıraktığım halinden eser yoktu. Sanki şantiyede 1 yıl kullanılmış gibiydi, benim olduğununa inanmadım fakat teslim ederken resmini de çekmediğim için aksini iddia edemedim. Bu benim makine mi gerçekten diyor sordum ama tabi abi senin makine denildi, mecbur o şekilde aldım. Mandren, mil ve şanzımanın değiştiği söylendi, servisten sonra yalpalama yok ama şimdi de vidalama modunda sıkarken kendi kendine darbeye geçiyor, ayrıca pili de kızağına tam oturmuyor. Birkaç Einhel ürünü elektrikli aletim var ve memnundum ama fiyat performans ürünü diye tercim ettim fakat yanılmışım. Keşke biraz daha üstüne para verip adam gibi bir makine alsaymışım. Yani şansınıza makine iyi çıkabilir ama ben mağdur oldum verdiğim para çöpe gitmiş gibi hissediyorum. Ayrıca servis hizmeti de hiç profesyonel değil teslim formu, bilgi, geri dönüş olmadı en az 5 defa makinem ne durumda diye aramışımdır. Sonuçta şimdi yine servise vereceğim makineyi ama nasıl teslim alacağım bakalım.

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Darbeli Matkap Tamir Olamayan Kömürsüz Motor

Bilal
28 Eylül 2024 19:29
Einhell Darbeli Matkap Tamir Olamayan Kömürsüz Motor

Einhell 10 Dakikada Bozuldu!

Murat
25 Nisan 2024 09:30

Einhell Servisi Çok Kötü

20 Şubat 2024 16:53
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Arızalı Ve Kayıp Avuç Taşlama Makinesi

Yasin