Einhell 10 Dakikada Bozuldu!

Murat
25 Nisan 2024 09:30

Einhell TP-CD 18/50 li-i marka akülü darbeli vidalama ürününü satın alalı altı ay olmuştu ve ilk kullanımımda, abartmadan söylüyorum, yaklaşık 15-20 vidalama ve delme işlemi yaptıktan sonra makine arızalandı, inanılır gibi değil!
İlk olarak Einhell Türkiye ile iletişime geçtim ve durumu izah ettim. Bana Ankara'daki servisin numarasını verdiler. Verilen numara bir cep telefonu numarasıydı, bu durum kurumsal bir yaklaşım olmadığını düşündürdü. Telefonu aradığımda kimse açmadı, internet üzerinden adresini bularak servise gittim ve durumu anlattım. Kayıt altına aldılar ancak ne somut bir belge ne de dijital bir bilgi verdiler. Oradayken servisin telefonu sürekli çalıyordu fakat açan olmadı. Dükkan oldukça boştu ve masada sadece iki adet akülü vidalama aleti vardı. Ne zaman bakabileceklerini sorduğumda '15-20 gün' süre verebileceklerini ve yoğun olduklarını ifade ettiler.
Daha sonra tekrar aradığımda yine kimse telefonu açmadı.
Einhell Türkiye'yi tekrar aradığımda, yasal sürecin 21 iş günü kadar sürebileceğini belirttiler. Sadece 10 dakikada arızalanan bir makinenin 21 iş gününde tamir edilecek olması hayal kırıklığı yarattı. Yedi farklı akülü alet satın almıştım; taşlama ve matkap dışında diğerlerini kullanma fırsatım olmadı ve kullanmaktan çekiniyorum. İlk servis tecrübemden dolayı pişmanlık duyuyorum.
Tekrar altını çizmek isterim ki, iki cihazdan biri sadece 10 dakikada arızalandı ve servis hizmetinden memnun kalmadım.

profile profile profile
Murat
16 Mayıs 2024 11:04

Hiçbir geri dönüş olmadı! Yasal süre doldu, servise bırakalı 1 ay oldu hatta bugün itibariyle geçti. Dün arayıp sorduğumda henüz yapılmadığını söylediler. Servis formu istedim göndermediler yasal haklarımı kullanmam için istemiştim. Önceki belirttiğim gibi tekrar söylüyorum 10 dakika kullanımda bozuldu, servise verdim sadece size mesaj gelir yapılınca dendi hiçbir belge vs yok! Einhell pişmanlıkmış...! Kurumsallık sıfır.

Levent
02 Ocak 2024 15:39
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Darbeli Matkap Tamir Olamayan Kömürsüz Motor

26 Kasım 2023 23:14

Kampanyalı Alınan Akü Garanti Dışı Bırakıldı Mağduriyetim Giderilmiyor

Büşra
29 Ekim 20:34
Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Türkiye'den Adil Olmayan Onarım Ve Değişim Ücreti

Kahraman