Feriha sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 00:11

İstanbul, Çatalca, Kabakça Mahallesi'nde 2022 yılında müstakil evimizi yaptırdık ve 140 m2 olan evin tüm camlarını ve 2 balkonu Silivri Yaşarpen Egepen Bayisi N***** S***** Bey'e yaptırmaya karar verdik. Mayıs 2022'de başlayan iş, Ağustos'a kadar sürdü. Sebebi, tek elemanın tüm evin camlarının montajını tek başına yapmasıydı ve sonuç hüsran oldu. Çünkü tüm evin cam kenarları su alıyor ve 2 balkon katlanır camdan da içeriye çok su giriyor. 2 yıldır N***** S***** Bey'i defalarca aradım ve bizzat defalarca iş yerine gittim, derdimi anlatamadım herhalde ki bir çözüm yok. Sadece bu yıl 2024 Mayıs ayında 1 defa geldi, sorunları 1 hafta içinde çözeceğim deyip gitti ve biz hâlâ bekliyoruz. Gelen yok, arıyorum, telefona cevap veren yok. Yine kış geldi, aynı sorunu yaşayacağız.
Sayın Şikayetvar yetkilisi, böyle müşteriyi aldıktan sonra işinin arkasında durmayan, verdiği sözü yerine getiremeyen bayiliği gözden geçirmenizi rica ediyorum. Sizlerden ekip gönderip yaptıkları işi kontrol etmenizi ve markanıza layık olmayan bu kişi ve bayinizi takibe almanızı rica ediyorum. Ayrıca montaj esnasında kullanılan kalitesiz malzeme ve işçilik için hukuki yollara başvurduğumu belirtmek istiyorum.
Saygılarımla

16 Aralık 2024 20:38

Gelişme olmadı tekrar baş vuruyorum.

26 Kasım 2024 10:30 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın, Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Egepen Deceuninck

Feriha
16 Aralık 2024 21:06
Su Alan Camlar Ve İlgisiz Hizmet

Sayın Egepen yetkilisi tüm evimin cam kenarları hala su almakta. Hatalı montaj yapan ekibi göndermişsiniz silikon yapalım dediler, yalnız biz bu işlemi daha önce yaptırdık sonuç alamadık. Ben sizden kendi bünyenizden teknik ekip rica etmiştim hataları tespit edilmesi için. Şimdi tekrar tarafınızdan teknik bir ekip göndermenizi problemin nerede olduğunu tespit edilmesini rica ediyorum. Yeni silikon yapılması bizim problemimizi çözmedi. Saygılarımla.

17 Aralık 2024 10:26

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Bayisi Aspolat Yapı İle Bitmeyen Tadilat Çilesi

Ahmet
04 Temmuz 22:55
Emrah sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 13:38

27 Eylül 2023 22:01
Egepen Deceuninck Kalitesiz Malzeme Ve İşçilik
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Legend Kapı Bozuk Ve Hizmet Alamıyorum

01 Haziran 2024 11:35
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Deceuninck Ürün Ve Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 12:06