Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Deceuninck Ürün Ve Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 12:06

2024 yılı Ocak ayında evimin bütün pencerelerini Ankara Sincan'da Egepen Eroğlu Kardeşler bayisi Egepen Ünalpen fabrikasından malzemeleri temin ederek değiştirdim. İnternet üzerinden araştırmam sonucu Egepen'in en iyisi olduğunu gördüm fakat maalesef yanılmışım. 5 adet çift açılır pencerenin üstteki mekanizmaları ve aksesuarları kalitesiz malzeme kullandıkları için pencere açılınca sallanıyor. Defalarca aramam sonucu ustasını gönderdiler fakat o da 'bir şey yapamam, malzemenin değişmesi lazım' dedi ve gitti. Firmayı arıyorum, 'değiştiremeyiz, elimizde bundan var' deyip başından savıyorlar. Daha kalitelisini isterseniz üstüne tekrar para vermeniz lazım diyorlar. Montaj deseniz kötü, pencerelerin duvarla birleştiği yerlerde açılmalar oldu, dışarının soğuğu da gürültüsü de olduğu gibi içeride. Ayrıca yağmurlarda su giriyor. Yine aynı şekilde balkona sürgülü kapı yaptırdım, düzgün kapanmıyor. Kapandığı zaman sıkışıp kalıyor, balkona çıkan dışarıda kalıyor, içeri giremiyor. Defalarca aradım, birkaç kez geldiler, bir şey yapamadan gittiler, yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. Başka markaları inceledim, onlarda böyle sorunlar görmedim.

30 Aralık 2024 19:29

2024 yılı Ocak ayında evimin bütün pencerelerini Ankara Sincan da Egepen Eroğlu Kardeşler bayisi Egepen Ünalpen fabrikasından malzemeleri temin ederek değiştirdi. İnternet üzerinden araştırmam sonucu egepenin en iyisi olduğunu gördüm fakat maalesef yanılmışım. 5 adet çift açılır pencerenin üstteki (mekanizmaları) aksesuarları kalitesiz malzeme kullandıkları için pencere açılınca sallanıyor. Defalarca aramam sonucu ustasını gönderdiler fakat oda bir şey yapamam malzemenin değişmesi lazım dedi ve gitti. Firmayı arıyorum değiştiremeyiz elimizde bundan var deyip başından savıyor. Daha kalitesini istersen üstüne tekrar para vermen lazım diyorlar. Montaj desen berbat, pencerelerin duvarla birleştiği yerlerde açılmalar oldu, dışarının soğuğuda gürültüsü de olduğu gibi içeride. Yağmur suları içeri giriyor. Yine aynı şekilde balkona sürgülü kapı yaptırdım, düzgün kapanmıyor. Kapandığı zaman sıkışıp kalıyor, balkona çıkan dışarıda kalıyor içeri giremiyor. Defalarca aradım birkaç kez geldiler bir şey yapamadan gittiler, yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. İyi marka diye maalesef aldandım. Başka markaları inceledim, onlarda böyle sorunlar görmedim. Fakat Egepen mi, aman ha. Beni çok mağdur ettiler.

30 Aralık 2024 11:52

2024 yılı Ocak ayında evimin bütün pencerelerini Ankara Sincan da Egepen Eroğlu Kardeşler bayisi Egepen Ünalpen fabrikasından malzemeleri temin ederek değiştirdi. İnternet üzerinden araştırmam sonucu egepenin en iyisi olduğunu gördüm fakat maalesef yanılmışım. 5 adet çift açılır pencerenin üstteki (mekanizmaları) aksesuarları kalitesiz malzeme kullandıkları için pencere açılınca sallanıyor. Defalarca aramam sonucu ustasını gönderdiler fakat oda bir şey yapamam malzemenin değişmesi lazım dedi ve gitti. Firmayı arıyorum değiştiremeyiz elimizde bundan var deyip başından savıyor. Daha kalitelisini istersen üstüne tekrar para vermen lazım diyorlar. Montaj desen çok kötü. Pencerelerin duvarla birleştiği yerlerde açılmalar oldu, dışarının soğuğuda gürültüsü de olduğu gibi içeride. Ayrıca yağmurlarda su giriyor. Yine aynı şekilde balkona sürgülü kapı yaptırdım, düzgün kapanmıyor. Kapandığı zaman sıkışıp kalıyor, balkona çıkan dışarıda kalıyor içeri giremiyor. Defalarca aradım birkaç kez geldiler bir şey yapamadan gittiler, yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. İyi marka diye sakın aldanmayın. Başka markaları inceledim, onlarda böyle sorunlar görmedim. Fakat Egepen mi, aman ha. Beni çok mağdur ettiler başkaları da mağdur olmasın.

07 Ocak 2025 11:01 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın, Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Egepen Deceuninck

15 Ocak 2025 14:59

Ferudun
Ferudun
27 Ocak 2025 11:32

İlgili departmana iletildi diyorlar fakat hiç kimse ilgilenmiyor satış sonrası destek hiç yok, sıfır. Arayan soran yok. Hakkımı helal etmiyorum.

28 Ocak 2025 09:06

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Legend Kapı Bozuk Ve Hizmet Alamıyorum

01 Haziran 2024 11:35
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2025 12:38
Montaj Sonrası Pencere Ve Kapılarda Ciddi Boşluk Sorunu Ve Yetersiz İşçilik
Yunusemre sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Pencerelerde Garanti Sorunu Ve İlgisizlik

12 Ocak 2025 21:25
Egepen Pencerelerde Garanti Sorunu Ve İlgisizlik
Emrah sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 13:38
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
03 Kasım 2023 14:44
"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."