Ecovacs Media Markt İade Sürecinin İşlememesi

Cemile
12 Eylül 2023 14:04

Media Markt ten mayıs ayında Anneler Günü için aldığım Ecovacs robot süpürge hiç kullanılmadan 2 kez garantiye gitti. 2. Gidişinin dönüşü ise yasal sürenin üzerinde oldu. Ve bu süreç içerisinde ne derdimizi anlayan ne de ilgilenen oldu. Sürekli kayıt oluşturularak geçiştirildim. Neyse ki iade talebim kabul oldu. Güncel değerini alamamayı göze alarak bu süreci bitirmek istedim. Ama 25 Ağustos 2023 tarihinde iadem alınmasına rağmen tarafıma herhangi bir ödeme yapılmadı. Bu süreçte de 2 kez kayıt oluşturdum. Gün itibariyle hiç kullanmadığım ve hatta elimde olmayan bir ürün için 5. Taksit ödemesi yaptım. Bu süreçten sonra AVM lerde Media Markt yazısını bile görmek istemiyorum. Müşteri hizmetleri ise sadece lafla geçiştirip hiçbir işin ivedilikle halledilemediği bir yer halindedir. Artık gerçekten bıktırıcı bir süreç oldu.

23 Ocak 2024 16:07 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ecovacs Türkiye

Edanur sonucu yetersiz buldu

Ecovacs Robot Süpürge: İlgisizlik Ve Güvenlik Endişeleri

Edanur
14 Aralık 2024 21:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 12:06

Beytullah