Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Ece Medikal Düzen Çok Kötü!

03 Temmuz 2023 12:02

Babamı kaybettiğimi bayramın birinci günü üzülerek söylüyorum. Babam çıkaracağız diyerek Gaziosmanpaşa Başarı Hastanesi bizden cihaz istedi. SGK'dan Ece Medikal baktığı cihazı verdiler. Biz de Ece Medikal'den aldık ve yanında da hiç kullanmaya gerek kalmayan bir sürü hortum vs. Malzeme verdiler. Bakımlarını yaptılar ve 1800 TL malzeme parası aldılar. Bir gün sonrası bayramın birinci günü canım babamı kaybettim ve biz bugün malzeme ve cihazı geri götürdük. Şimdi kardeşim arayıp abi bizden 400 TL daha para istiyorlar dedi. Ne parası dediğimde kalibrasyon yani cihazı sıfır kullanılmayan cihazı ve aldığımız 1800 TL malzemeyi de iade almayacaklarını çöpe atmamızı söylediler. Ben kimi kime şikayet edeceğim bilmiyorum. Yazık bu insanlara zaten acı içindeler. Bir de bu tür saçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar.

28 Şubat 2024 10:30 (Şikayetten 7 ay sonra)

Müfit
Müfit

Ben müfit Vural yaklaşık 8 yıl önce uyku apnesi cihazı aldım her yıl maskemi alıyorum ve bakımında yapıyorlardı tabii ki bu zamana kadar Avrupa yakasındaki ecemedikallere gidiyordum cihazda bir sorun oluştu tarihleri yanlık kaydediyor bazı tarihler rapora çıkmıyor 07.11.2023 tarihinde doktoruma raporumu yazdırarak 08.11.2023 tarihinde Süreyyapaşa daki yere gittim oradaki görevlilere cihazın sorununu bildirdim bu arada bu şubedeki personeller asık suratlı müşteriyi azarlamalar terslemeler yani hiç insancıl değiller mahkeme duvarı gibiler. Birkaç gün kullandım hafıza kartını okuttum aynı sorun devam ediyor sanki her gün sabah yatmışım öğleyin kalkmışım gibi rapor veriyor bugün 14.11.2023 tarihinde yine gittim aynı şubeye oradaki asık suratlı personel cihaz öyle kaydediyor dedi bende siz bakımını yaptınız sorunu giderin dedim yapacağımız bir şey yok dedi çok yazık böyle personeller kuruma zarar veriyor sonuç olarak benim sorunumu çözmediler gerekli gördüğüm her yere şikayet edeceğim

22 Temmuz 2024 18:08
Ece Medikal Yoğun Bakım Cihazı İade Sorunu Ve Mağduriyet
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ece Medikal Paketli Sıfır Ürünler Ve İade Sorunu

14 Ağustos 2024 14:55
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Solunum Cihazı İade Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Ödeme Sorunları

12 Haziran 2025 09:45