Global Shoping Ebay Para Çekememe

24 Haziran 2023 15:43

Global shoping adlı bir siteye yabancı uyruklu singapurlu bir kadın tarafından davet kodu kullanarak giriş yaptım bana bunun bir sorunu olmadığını bildirdi ancak sistem dolar bazında sürekli sipariş girip size komisyon veriyor içeri onca para yüklememe rağmen çekemiyorum ve sürekli siparişi tamamlayın diye bir mesaj alıyorum lütfen bu konuda yardım edin ileride başıma daha büyük bir sorun gelmesinden endişeleniyorum.

Yorumlar (27)

Davut
Davut

Arkadaşlar bende Singapurlu birisiyle konuşuyorum kızın hesabındaki parayı kendim çekebilirmiyim lütfen birisi yardım etsin 70 bin liram içeride kaldı bana onu alabilmem için 2200 dolar yükleme yapmamı istiyor. Onun hesabındaki parayı ben çekebilirmiyim peki lütfen yardım edin

Enver

Arkadaşlar hiç resmi yola başvuran var mı veya sonuç alabilen lütfen burayayazabilirmi

Musa
Musa

Alper görevi tamamladın vergi ödemesini yapınca parayı kesin alabilecekmisin? Alırsan buradan yorum yazarmısın

Tayfun

Şu an bende konuşuyorum. Dün bana hesap açtırdı daha sonrasında davet kodu ekleyerek kendi hesabını verdi ve kendisi 500 şarj parası yükledi ve dünden beri sürekli siparişleri tamamladın mı 60 sipariş oldu mu ekran resmi atarmısın diye soruyor. Yalan değil üç defa denedim ama riske girmek istemediğim için bıraktım. Sizlerinde konuşmasından anladığım kadarıyla para yükletip çekmeye çalışa bilir

Ben 2kere çektim ilk para yüklemedim 800 TL çektim

Tayfun

Şu an senin yaşadığın olayı bende yaşıyorum bende de aynı şüphe var

Erbil
Erbil

Paranızı çekebildiniz mi

Ben şu an toplamda 26 dolar ilk seferinde çektim 246 dolar bir çektim

Abdullah

Yok kardeşim arada giriyorum bakıyorum sipariş görevimi ne bir şey var tamamlanmadan çekilmiyor kıza da ulaşılamıyor cevap falan da vermiyor bn umudu kestim Allah'a havale ediyorum elin gavuru bıraktı gitti bizi böyle

Abdurrahim
Abdurrahim

Merhaba hesabınızda toplam çekilen 4.130 dolar görünüyor siz mi çektiniz ulaştı mı hesabınıza para

Bu kişi mi

Evet

Alper

1.000 dolar ödeme yaptı anna yardımcı oldu 2360 dolar eksik onu yatırsam çekebilir miyim emin değilim bir şeyler olursa haber veririm size

Alper

Benim görevler bitti vergi ödemesi yapamıyorum 3360 dolar bulamadım ödeme halen bekliyor

Sen cekebildinmi kardeşim paranı 59 üncü siparişte kaldım

Yok yollamadı kardeşim

Alper

Sana hiç şanslı siparişi tamamlaman için dolar yolladımı

Abdullah

Medyadaki ilk resim var ya o benim kide o siteye girdim parayı çekemiyorum 60siparis diyor 58 i tamamlandı 59 yüksek bir fark isdiyo

Abdullah

Benziyor kardeşim resmini atacağım buradan da bir türlü yükleyemedim

Geçmiş olsun ikimize beni o siteye yönlendiren kızın ismi de anna 28 yaşında

Kadir
Kadir

Alper Bey, Ben de fena halde tokatladım... Basiret bağlanması bu olsa gerek... Ortak bir karar alabilmek ve bağlantı halinde olabilmemiz için mail adresimi ve buradan da iletişim bilgilerimi paylaşayım: [email protected]

Alper

16804 dolar var %20 lik vergi ödemesi istiyor oda 3360 dolar yapıyor onu yatırmadan parayı çekemeyeceğimi söylüyor sistem

Abdullah

Evet kardeşim 28 ne yaptın cekebildinmi para ni ben şu an girebiliyorum siteye onunkinede benimkinede ama çekemiyorum parayı

Alper

Singapurlu kızın ismi neydi acaba

Enver

Selam bütün benim gibi mağdur arkadaşlara yorum ve şikayetlerinizi okudum aynı durumdayım kızın ismi anna bu kız hepimizi tokatladı sanırım şunu anlayalım burda sistem sürekli bizi içine çekiyor sakı n devam etmeyin derim çünkü görev bitse de bin türlü bahane üretiyor sistem parayı çektirmiyor

Singapurlu kızın ismi neydi

Anna kardeşim

Mikailk
31 Aralık 2023 21:43

01 Kasım 2024 00:05
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Kazanç Vaadiyle Mağdur Edildim, Paramı Geri İstiyorum

16 Temmuz 2025 23:12