eBay Ebay Para Çekilmiyor

eBay Ebay Para Çekilmiyor
20 Temmuz 2024 11:16

Yaklaşık 1 ay önce yabancı bir kadın bana mesaj attı. Biraz konuştuktan sonra eBay'den bahsetti ve ikna oldum. Beni davet etti ve başladım. Onun referansıyla üye olduğum için siparişlerimi tamamlamadan o da hesabından para çekemiyordu. Daha sonra siparişler yükselmeye başladı ve ekstradan paralar yükledim. Çok borca girdim, kredi kartı falan. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Hesabımda 6 bin dolar var. Binance hesabına çekmek istedim fakat hesabımın risk altında olduğu söylendi. Çekim onaylanmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hesabımdaki riski kaldırmam için 1077 dolar yatırmamı istediler. Çok zor durumdayım.

Yorumlar (8)

Kesinlikle girmeyin acı bir tevrubeyle ben de aynı şeyleri yaşadım "bedava peynir ancak fare kapanında bulunur" atasözümüzü sakin aklınızdan çıkarmayın

Uğur

2. Gün yine aynı şekilde o toplamda parça parça 1000$ para yatırdı. 370$ para kazandı. Benim görevlere gelince 12. Görevde benden 70$ talep etti. Beni ikna etti yatırdım. Toplamda 50$ komisyon kazandım. 3. Günde aynı şekilde benden parça parça 135$ yatırdım. 105$ kazandım. Sevdiğim bir arkadaşıma bahsettim. O da tavsiye etmedi. Çok parası yanan insanlar olduğunu söyleyince. Netten araştırdım hemen Paribu hesabımı silip. Kıza 4. Gün bu işi bıraktığımı söyledim. O bana hala dil döküyor devam etmem için. Çok şükür para kaybetmedim. Ama hiç güvenmedim bu sisteme girmemenizi tavsiye ederim.

Uğur

Twitter da 1 hafta önce uzak doğulu bsr kızla tanıştık. Kızla bayağı samimi olduk. 3 gün sonra bir akşam "benim yarım kalmış siparişlerim var. Yardım eder misin? Sen de 20-50$ arası kazanç sağlarsın" dedi. Bana bir link attı. Onun referansıyla üye oldum. İlk siparişleri almak için o 500$ yükleme yaptı. Şanslı sipariş gelince 500$ daha yükledi. 30 görevi tamamlayınca 280$ komisyon ödülü kazandı. Benim hesapta onun sayesinde 20$ ödül vardı. Ben de 30 görevi hiç para yatırmadan tamamladım. Toplamda 23$ ödül kazandım. Bana nasıl para çekileceğini öğretti. Devamı altta

Özcan

Bana kendi hesabını verdi onun hesabıyla biraz sipariş gönderdim sonra kendime ait bir hesap açtım sadece numaralı kayıt kredi kartlarım yok sadece maaş kartım var içi de boş zaten onun bile kayıt etmedim şimdi orada 60 sipariş var gönderilecek bana gönder gönderdikten sonra paranı çekmeyi öğretcem diyor onun hesabıyla 60 siparişte 946.51 dolar komisyon sağladım tek seferlik yapsam parayı çeksem sıkıntı olur mu?

Veysel
Veysel

Arkadaşlar siz buradaki mağdurların feryatlarını okumadınızmı bir kuruș daha yatırmayın hiçbir şekilde paranını geri alamayacaksınız gönderdiğiniz paralar sizi bu sahte siteye sokanların hesabına gidiyor benimde 45 bine yakın gitti keșke girmeden önce Google den araștırsaydım

Özcan

Biri bana hesabını verdi onun hesabıyla biraz sipariş gönderdim sıkıntı yaşarmıyım

Özcan

Peki sahte hesap açsan para yatırmasan sipariş göndersen sıkıntı yaşarmıydın

Siparişleri tamamlamadan para cekemiyosun ve örnek hesabında 100 dolar var sana 200 dolarlık sipariş geliyor bu sefer ekstra 100 dolar yatırıp siparişi tamamlaman gerekiyor

Ozan
03 Temmuz 2023 17:30