E Nabız Kan Sonuçlarım Görünmüyor

E Nabız Kan Sonuçlarım Görünmüyor
10 Şubat 2024 11:43

1 eylülden sonraki e nabız da kan sonuçlarım görünmüyor.
15 gün önce kan tahlili yaptırdım hala bekliyorum tahlil sonuçlarım e nabızda yok
Uc gün önce. Gece acile gittim radyoloji sonucum çıkmış ama yine kan sonuçlarım yok. Başka hastaneye gidiyorum e nabızdan göremediklerinden tekrar tekrar kan vermek zorunda kalıyorum. Her türlü sistemi denedim ama yine sonuçlar yüklenmiyor e nabıza. Acil çözüm lütfen

11 Şubat 2024 11:26

E nabıza kan sonuçlarım ultrason sonuçlarım düşmüyor aramadığım ulaşmadığım yer kalmadı. Sorun çözen yok. Herkes birbirinin üzerine atarak yönlendirme yapmaktan başka bir seçenek sunmuyor. İki üç gün süreyle hastaneye her gidişim de kan alınmak zorunda kalınıyor. Ultrason sonuçları e nabıza düşmediğinden ultrason sırası bekliyorum bir aydır tekrar çektirmek için. 184 şikayet hattındaki beyefendi de e nabızı arayarak işlem yapmamı söylüyor. E nabızdaki beyefendi de 184 çözeceğini söylüyor hastaneyi arıyorum onlar da çözüm sağlamıyor oradan oraya gezerek çözüm aramaya çalışıyorum çalmadığım kapı kalmadı açıl çözüm istiyorum

10 Şubat 2024 11:34

9 Şubat tahlil yaptırdığımda Doktor işlemlerinde kayıtlarda kan sonuçları görünüyor ama e nabıza düşmüyor Ocak 24 yine hastanede yüklenen e nabız sonucu yok

12 Şubat 2024 19:35

Hala kan görüntüleri yüklenmedi aradan neredeyse 22 gün geçti hatta uc gün önceki tahlillerde kayda geçmemiş pes gerçekten 2024 yılındaki saglık sektör bitmiş

E-Nabız Tahlil Sonucum E Nabızda Görünmüyor

Buğrahan
26 Kasım 2024 12:58

Birgül
17 Kasım 2023 19:07
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

E-Nabız'da Kan Tahlil Sonuçlarım Hala Görünmüyor!

Nurgül
14 Mayıs 2025 22:54