Laz sonuçtan hiç memnun değil

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) İcra Dosyamın Kapanmaması Ve Yetkililerin İlgisizliği

16 Eylül 2024 15:05

İstanbul Anadolu İcra Dairesi'ne VakıfBank olan borcumu 2021'de ödedim ve bankadan temiz kağıdı aldım. Hiçbir şekilde borcum gözükmüyor ama e-Devlet üzerinden dosya açık icra olarak gözüküyor. Bu durumla ne banka ilgileniyor ne de icra dairesi. Bankaya gidiyoruz, 'Burada borcunuz yok, icra dairesine gidin, arayın' diyorlar. İcra dairesine gidiyoruz, sokakta boş gezen insanları almışlar, devletin icra dairelerine koymuşlar. Bu kadar bilgisiz insanı bir araya nasıl topladılar bilmiyorum. Arıyoruz, telefonu açıyorlar, iki saatte açılıyor. Sonra 'Aktarıyorum' diyorlar, oraya buraya aktarıyorlar. Bir on dakika çalıyor telefon, biri açıyor, ses vermiyor, bekliyor, üç dört dakika sonra kapatıyor. Tekrar tekrar aynı şeyler, aynı haller. O kadar belli ki işini yapmayan insanlara verdiniz o koltukları. Senin işin, benim işimi çözmek, telefonu açıp bana şekil yapmak değil. Yok, 'Hat düşmedi' bahaneleri yapmak değil. Yapamıyorsan işini, git oradan, gençlerin önü açılsın. Devletin yerlerini mesken ettiniz. Yazık, gerçekten yazık. Burada şikayet ediyoruz ama kimi kime şikayet edeceğiz? Devleti devlete mi? Allah sonumuzu hayırlı etsin.

07 Eylül 2023 01:40

07 Ocak 2025 16:51