e-Devlet (Turkiye.gov.tr) E-devlette Sürücü Sağlık Raporum Gözükmüyor

31 Mayıs 2022 13:41
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Kişisel Sağlık Bilgi Formunu internette e-devlet üzerinden doldurdum, Aile Hekimine Sürücü Sağlık Raporu ile alakalı gittim ve muayenemi oldum, kalp damarlarımda bir sorun olması sebebi ile kendisi ile alakalı kısımı onayladı ve beni kardiyolog'a sevk etti, özel bir hastanede ki kardiyolog'a gittim, zaten rutin muayenem vardı, o da kontrolleri yapıp e-imzalı sürücü olur raporunu tamamladı. Her iki tarafında teyidini aldım. Aile hekimi ve Kardiyolog işlem tamam dedi, Buraya kadar sorun yok. E-devletten bakıyorum, E-nabızdan bakıyorum, e-imzalı sürücü olur raporumu göremiyorum, e-devlette sorgula diyorum, kayıt bulunamamıştır diyor, bu yüzden ehliyetimi de yenileyemiyorum, tam arafta kaldım, hangi yetkili kuruma sorsam cevap veremiyor, ne yapmam gerekir? Nere ile kontakt kurmalıyım?

03 Ocak 2023 18:18

Teşekkürler

Yorumlar (11)

Hüseyin

Bende göremiyorum e imzalı sürücü raporumu ne yapmalıyım?

Hocam gittiğiniz doktordan raporu tekrar yapmasını iste benim öyle olmuştu.

Ahmed

Kaç günde sisteme düştü sürücü raporu. Benim 15 gün oldu hala düşmedi

Ahmed

15 gün sonra gittim sistemsel bir sorun var dedi asistan Dr. Düşmüşse gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde başka asistan vardı. O direk hocasına yönlendirdi. Gittim durumu anlattım haftaya klinikteyim dusmesse kesin gel dedi. Düşmedi gittim buldum hocayı bilgisayarı açtı. Bir şeyler yaptı 10 dak halletti...

Tuğba

Ahmet bey siz nasıl çözdünüz bu sorunu ne olur bir akıl verin uzman Dr. Islak imzalı ve e imzalı halde raporu veriyor ama e devlet te bu görünmüyor mahvoldum beklemekten

Oğulcan

Şu an gözüküyor mu sisteminde?

Yarım günde sisteme düştü

Oğulcan

Bende aynı sorunu yaşıyorum ilk defa ehliyet alacağım, aile hekiminin sisteminde gözüküyor ve bana çıktısını verdi. Ama ben e-devlet ve e-nabızda göremiyorum. Kursa yazılabildim ama ilerde sorun çıkarsa diye endişeleniyorum. Sizin sorununuz çözüldü mü ya da bir şey öğrenebildiniz mi?

Şeydanur

Merhaba sorun çıktımı kursta rapor görünmeyince

Emil

Sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü?

Murat

Çözüldü, ancak söyle çözüldü, beni sevk eden hastanenin hasta hakları (müşteri Hizmetleri) ile görüştüm, onlar a durumu anlattım, onlar hastanenin bilgi işlemine durumu bildirdiler, Dr.' un bilgisayarında ki e-imza ile alakalı bir sorunun olduğunu be giderileceğini söylediler, gerçekten de çözüldü ve sisteme bilgilerim düştü ( e nabız, e devlet)

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet | Turkiye.gov.tr BES Kesintileri Ve Erişim Sorunlarıyla Mağduriyet!

07 Ekim 10:14

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Kayıt Bulunamadı