Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 13:34

Dyson V11 Absolute modelini 4-5 yıldır kullanıyorum. Bu süreçte iki-üç boru, iki tane toz haznesi ve bir tane motorlu döner başlık bozuldu. Birkaçını Dyson kendi garanti dahilinde gönderdi. Tabii batarya değişimi de yaptırdım. Süpürgenin boru giren kısmı hareket ediyor, sabit değil ve sürekli teması kesiliyor. Üç kere boru değiştirmek zorunda kaldım. Toz haznesini boşaltırken sürekli birleşme kısmındaki lastiğin takılı kısmı kırılıyor, artık kırıldı ve mecburen o şekilde kullanıyorum. Yazma sebebim şudur: Kesinlikle Dyson pişmanlıktır. Ürünün çekim gücü ve iş kolaylığı iyi olabilir ama kesinlikle kaliteli değil. O kadar çok para döküp üç yıl beş yıl kullanmak çok yazık. Resmen ürünün kısa süreli ömrü olması için üretilmiş. Abartıldığı gibi değil, sosyal medyanın kandırmacasına düşmeyin.

profile profile
07 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

22 Nisan 2025 14:33

Hiçbir şekilde olumlu bir dönüş olmadı üç yılı doldurduğunda da aynı şikayetlerle görüşmüştüm garanti yok vs denilip baştan savıyor. Popüler kültürün şişirdiği bir marka almayınız kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ha alayım bit kaç yıl kullanır hevesimi alırım param çok diyorsanız alın.

Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11: Yüksek Fiyat, Düşük Memnuniyet

Dyson V11 Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

Ayşe
07 Ocak 2025 16:33
Dyson V11: Pahalı Ve Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Deneyim
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
22 Eylül 2024 16:26
Dyson V11 Toz Haznesi Conta & Fluffy Sert Zemin Başlığı Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
05 Kasım 2024 15:39