Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Temsilcisi Yalanı

Rabia
05 Nisan 2024 01:25

Dyson mobilya altı adaptörümde sıkıntı çıkması sebebiyle müşteri hizmetlerini aradım. Bunu para karşılığında temin etmem gerektiğini söylediler. (Kullanan bilir mobilya altı adaptörü sağlam bir ürün değildir.) Ürünün yeni yılda kutulardan çıkarıldığı bu sebeple mobilya altı adaptörünün garanti kapsamına girmediğini söyledir. Ürünü 2022 yılında aldığımda kutudan çıktı ve sonuç olarak ödemesini yapmış oldum ve garanti kapsamına da girmesi gerekir. Garantim hala devam ediyor ama nedense sadece mobilya altı adaptörü dahil edilmiyor. Ayrıca Müşteri hizmetlerinde ki arkadaş ürünün stoklarda olmadığını söyledi. Bende telefonu kapattım. Dyson ın internet sayfasından baktığımda ürünün mevcut olduğunu gördüm. Garanti kapsamına almadıkları gibi bir de yalan söyleniyor. Tekrar aradım ama maalesef bu durumda mağdur edildim.

09 Nisan 2024 19:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
14 Mayıs 2024 14:41
#V8

Dyson V12 Kirik Mobilya Altı Adaptörü

Mısra
04 Haziran 2024 18:24
Dyson V12 Kirik Mobilya Altı Adaptörü
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Müge
25 Mart 2024 12:50
Dyson Mobilya Altı Adaptörü Garanti Kapsamı Dışında!
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Koşullarına Uymuyor

Aslı
06 Şubat 2024 14:49
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
15 Nisan 2024 16:38