Dyson Gen 5 Mağduriyeti

14 Mart 2024 15:10
profile profile profile
14 Mart 2024 13:42

2023 kasım sonu aldığım gen5 model süpürgenin 15. Günde ana başlığının yan tarafındaki tekerlek görünümlü PİM kırıldı. Durumu arayıp bildirdim. Ürün için sipariş kaydı oluşturuldu ve yeni başlık gönderileceği bilgisi verildi. Belli aralıklarla gerek WhatsApp hattından gerek arayarak ürünün durumunu sorduğumda henüz stoğa girmediğini söylediler. 1.5 ay geçti üzerinden tekrar arayıp sordum. Ürün stoğa girmediği için ve ne zaman gireceğinin belli olmadığı için artık başlığın tamirini yapıyoruz ürünü evinizden aldıralım dediler. Stoğa girecek diye 1.5 ay bekletildiğim ürünün stoğa ne zaman gireceği belli olmadığı için artık tamirat yapıldığı bilgisinin neden tarafıma verilmediğini sorduğumda ise sizin arayıp öğrenmeniz gerekiyor diye cevap verildi. Ürünü 8 şubatta gönderdiğim ürün 4 martta tarafıma gönderildi. Sadece kırılan parça yapıştırılmış başlığın birkaç yerinede yapıştırıcı bulaştırılmış. Normalde çok rahat sağa sola dönen başlık artık çok zor ve gıcırtı ile döner hale gelmiş. Bugün 14 Mart ve tamiri yapıştırılarak yapılan parçalar yine aynı şekilde çıktı yerinden. Durumu bildirmek için aradığımda ise sipariş kaydı oluşturalım denildi. Stokta var mı diye sordum yok denildi. Peki ne zaman gelecek diye sorduğumda ise bilmediğini iletti görüştüğüm kişi. 15 günlük süpürgeyi kullanabilmek için daha ne kadar bekleyeceğim konusu meçhul. Önceden açtırdığım şikayet kaydı yetkililer tarafıma dönüş yapmadan kapatılmış. Bugün sipariş açtırmayıp şikayet kaydı açtırdım artık yetkililerin tarafıma geri dönüp bu konuyu çözüme kavuşturmalarını istiyorum.

16 Mart 2024 12:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dyson Kategorileri