Dynobil Oto Ekspertiz Yağ Yakan Aracı Satın Almama Sebep Oldular

12 Temmuz 2023 14:29

1 Ay öncesinde İstanbul Esenyurt Dynobil şubesinde aldığım aracıma oto ekspertiz yaptırdım ve yaptırdığım aracın motorunda yağ yakıp yakmama duman atıp atmama gibi problemlerinin olup olmadığını sözlü olarak da sordum. Aracın motorunda herhangi bir yağ yakma olmadığını üfleme olmadığını firma sahibi belirttiği için aracı satın aldım. Exper raporumda da araçta yağ yakma ya da üfleme vardır diye belirtilmemiştir. Bayramda Adana'ya araç ile gidip geldiğimde 3 litre yağ yaktı ve firma ile görüştüm bayram dönüşü. Aracın getirilmesini incelenmesini istediler. Götürdüm hatalarını kabul ettiler. Aracın yağ yaktığına kanaat getirilerek çarşamba günü anlaşmalı servislerine çekildi ve 1 hafta sonrasında aracı teslim aldığımda aracımın hala yağ yaktığının devam ettiğini belirttim. Şu an firma sahibi ile iletişime geçemiyoruz. Telefonu ya meşgul ya da açmıyor. Yaşanan tüm diyaloglar elimde mevcuttur. Bu şekilde ayıplı mal almamıza sebep olmasından dolayı bu kadar güvenilir ve kurumsal firmasının Franchising olmasına çok üzüldüm. Ortadaki mağduriyetim çözülmemiş olup çözüm süreci hakkında nasıl bir yol izleyebilirim? Exper rapor no iLzQux5b233VTsK Tarih 13.06.2023 10:27:15 Exper yapılan tarih Esenyurt şubesi es Bahçe konutları.

12 Temmuz 2023 14:04

Devam ediyor

18 Temmuz 2023 12:08 (Şikayetten 5 gün sonra)
Serkan
Serkan
22 Temmuz 2023 19:06

Sizinle iletişime geçtiğimde sizin ekspertiz yapan anlaşmalı olduğunuz Esenyurt şubesi aracı kendi hatalarını kabul edip onarıma aldığı halde arıza devam etmektedir siz ise problemin anlık performans verdiğinden firmamız sorumlu değildir cevabı verdiniz zaten sizinle iletişime geçme gibi bir durum söz konusu değil Siz ilk başta firmanızın anlaşmalı olduğu kurumlarla irtibatınızı netleştirinki müşterinize farklı cevaplar vermek zorunda kalmayın siz diyorsunuz anlık performans aksettiği için net sonuç verilememektedir adam aracın duman attığını yağ yaktığını kabul edip onarıma aldı tabi sözde onarım ne yaptıkları belli değil araba hala su gibi yağ yakıyor konu yapılan hizmetin ve yaşatılan mağduriyetin çözülmemesi Dynobil.

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 19:21

24 Mart 2024 10:27
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2023 14:24
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 22:02

Ekspertiz Hatası Sonrası Büyük Maddi Kayıp Yaşadım