Düzce Üniversitesi Hastanesi Hastanesi Doktor Sorunu

05 Eylül 2024 01:25

28.08.2024 tarihinde Düzce Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümüne muayene oldum. Doktorun isteği üzerine 29.08.2024 tarihinde emar çekildim. Sonucum çıkınca 04.09.2024 tarihinde ** ** adlı araştırma görevlisinden sonuç için sıra aldık. İkinci sıradaki randevumu beklerken doktor röntgen için gönderdi. Röntgen çekilince doktora söyledim. Yarım saat sonra alacağını üstünün gelmediğini sonucu onun yorumlayacağını söyledi. Yarım saat dolmasına ve hoca gelmesine rağmen beni çağırmadılar ve yeni gelen hastaları muayeneye devam ettiler. Ben de hatırlatmak için hasta çıkınca söylemek istedim. Bu sırada önümdeki arkadaş kapıyı açınca, doktor" bu şekilde kapıyı açmaya devam edersen seni muayeneye almam, bekle sıradaki hastalar bitince alacağım" deyince ben de hiçbir şey söylemedim, koridorda oturan kızıma dönerek kollarımı havaya kaldırınca doktor beni koridordan çağırdı, "ellerimi neden havaya kaldırdığımı sordu" Ben de bana söylenenleri yaptığımı ve hatırlatma yapmak istediğimi ikinci sıradaki hastanın ben olmama rağmen bekledim. Beklemek istemiyorsam yarın gelebileceğimi söyledi. Ben de yarın ne değişek, işten izin alarak geldiğimi söyleyince ben de mesaideyim dedi. Daha sonra siz muayenemi yapacak mısınız diye sorunca dalga geçerek "ay lütfen bana muayene ol " deyince şu an da siz saygısızlık yapıyorsunuz diyerek muayene olmadan çıktım. Bu hastanede herkes kıral hiç kimseye bir şey söyleyemiyoruz. Koridordaki davranışlarımızın hesabını veriyoruz. Saygısız ve kaba insanlar

17 Eylül 2024 10:53
Cahide sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 19:11

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20