05 Nisan 2024 21:27

Duru sıvı sabun ellerimi mahvetti. Başta kuruluk yaptı. Daha sonra sanki yanık yarasıymış gibi ellerimde yanık kızarıklık oluştu. Tahrişe bağlı deri döküntüsü ve çatlamaya bağlı kanamalara sebep oldu. Mağduriyetimi nasıl gidereceğinizi bilemiyorum ama bu ürünlerin dermatolojik testlerden geçirilip geçirilmediğini merak ediyorum. Zira aynı üründen benzer şikayetleri bu sayfada okudum. Sağlık Bakanlığı ve bağlı denetleyici birimlerin bu duruma nasıl müsaade ettiğini anlamış değilim. Muhtemelen kurumunuz diğer kullanıcıların şikayetlerine verdiği gibi standart cevaplardan birini verecektir. Eğer bu ürün daha önce şikayetlere maruz kaldıysa, ürünü neden toplatıp piyasadan çekmediniz ya da satışına devam ettiniz, anlamak mümkün değil.

05 Nisan 2024 21:29

Duru sıvı sabun ellerimi mahvetti önce kuruluk ve gerginlik sonra deri döküntüsü çatlama, çatlamaya bağlı minik kanamalar ve yanık hissi kızarıklığı. Resimde de görüldüğü gibi artık ellerime krem sürmek zorunda kaldım. Bilmiyorum bu mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz ama gördüğüm kadarıyla aynı ürünle ilgili bir çok şikayet olmasına rağmen ürünün piyasada satışı mevcut, sanırım. Banada diğer kullanıcılara olduğu gibi. Standart bir cevap verip ürünün diğer şikayetçilerden numune alındığı belirtmenize rağmen satışına devam edeceksiniz.

Ek
08 Nisan 2024 08:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Alp sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 13:53

Ayşegül
09 Haziran 2024 23:24
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Duru Sabun Kalitesi Düşüyor, Köpürmüyor Ve Hızla Eriyor

16 Mayıs 2025 19:43