Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcı Dolgu Garantisi Verilmedi

17 Ekim 2024 20:45

Durra Clinics
İstanbul Şişli'deki Durra Clinics estetik medikalde Mart ve Nisan aylarında dolgu işlemleri yaptırmıştım, toplam 3 litre uygulandı. Kullanılan dolgu maddesinin 8-10 yıl kalıcı olduğu garantisi verildi fakat yaptırdığım son iki dolgu işlemi vadedildiği gibi kalıcı olmadı. %30'unun gideceği söylendi, %60'tan fazlası gitti. Bunun üzerine kliniğe gidip doktora muayene oldum. Doktor bey de muayene sonucunda büyük oranda eridiğini kabul etti ama o bölgede hâlâ bir miktar dolgu maddesi kaldığı için istemiş olduğum para iadesini kabul etmedi. Bunun üzerine telafisi için başka medikal uygulamalar ve yeni aynı bölgeye dolgu uygulaması yapmayı teklif etti. Güvenim sarsıldığı için kabul etmedim. Halbuki 3 işlem yaptırdım ama son 2 işlemin parasının iadesini istedim. Para iadesi istememin nedeni ise son dolgularda daha çok verim alınacağı söylendi fakat dedikleri gibi olmadı. Benim de yasal hakkım olduğu için bu talepte bulundum. Maalesef ki uzlaşamadık, tüketici olarak hakkım olan para iadesini talep ediyorum. Geri dönüş yapılmadığı takdirde yetkili mercilere başvurumu yapacağım.

Hayat

Merhaba Size yapılın Dolgunun ismi nedir? Ve hangi bölgeye yapıldı? Bende Dolgu mağduru oldum.

Aiganysh sonuçtan hiç memnun değil

Durra Clinics Yaptırdığım Dolgu 3 Günde Eridi!

26 Ağustos 2024 13:05

Durra Clinics 'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

20 Haziran 2024 18:46

Dudak Dolgusu Sonrası Simetri Bozukluğu Ve Dolgunun Kaybolması Mağduriyeti

04 Ekim 01:26
dudak-dolgusu-sonrasi-simetri-bozuklugu-ve-dolgunun-kaybolmasi-magduriyeti-3.jpg
dudak-dolgusu-sonrasi-simetri-bozuklugu-ve-dolgunun-kaybolmasi-magduriyeti-2.jpg
dudak-dolgusu-sonrasi-simetri-bozuklugu-ve-dolgunun-kaybolmasi-magduriyeti-1.jpg