Durra Clinics 'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

20 Haziran 2024 18:46

Durra klinik güzellik merkezi Şişli 'de yer alıyor. Instagram reklamları sayesinde önüme çıktı, vücut dolgusu yapılıyor diye yaptırdım. Bir anlık gafletle güvenip yaptırdım, ne yaptıkları bile belli değil. Ayrıca uyuşturduklarını söylüyorlar ama canınız çok yanıyor. Bir hafta boyunca kaşıntı ve ağrı oldu ve bir haftanın sonunda dolgu namına hiçbir şey kalmadı. Ödemeyi ya peşin alıyorlar ya da EFT yapmanızı istiyorlar ve açıklama kısmına asla bir şey yazmayın yoksa banka tarafından kesinti oluyor diyorlar.

100 ml için 15.000 TL verdim ve asla memnun kalmadım. Kontrole gel gibi bir şey de denmedi ve kontrol randevusu oluşturulmadı. 20 gün sonra doktora gittim, korktum ve böyle şeylere inanmayın dedim. Doktor, 'böyle dolgumu olur, dolgu bunun neresinde? ' dedi. Kontrollerim hala devam ediyor. Kliniği arayıp şikayetimden bahsettiğimde ise doktorla konuşup iadenizi yapacağız dendi.

Sonrasında doktorla görüştük, kontrole gelmeniz gerekiyor dendi. Resimler tarihleriyle mevcut, uzakta oturuyorum, ne olduğu belli olmayan şeyler uyguluyorsunuz. Öncesi ve sonrası resimlerim var, onları atayım dediğimde doktor ** ** bey, 'gelseniz de iade olmayacak, ' dedi. Yani anlayacağınız, işlem öncesi de sizi kesinlikle ayrı bir yerde bekletip işleme yalnız alıp acele acele yapıyorlar.

Hiçbir şey görmeye ve sormaya fırsatınız olmuyor. Reçetesiz ilaç veriyorlar, kendi ellerinden kan sulandırıcı ve antibiyotik. Sağlık Bakanlığı tarafından incelenmesini rica ediyorum. Oradaki beyefendinin doktor olduğunu bile düşünmüyorum. Şikayet edeceğim dediğimde ise Instagram adreslerini kapattılar. Bu arada 2 tane Instagram adresleri var.

14 Ekim 2024 20:36 (Şikayetten 3 ay sonra)

Yorumlar (19)

Sevinc

Maalesef banada sahip çıkmadılar paramıda iade etmediler resmen kabadayı misali konuşuyorlar bu vurdum duymazlık nedir buranın hala denetlenmemesi şaşırtıcı sosyal medya sayfasından engellemişler beni gerçekleri yazdığım için

Beyza

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum size ulaşabilirmişim dava açıyorum

Sena
Sena

Size nasıl ulaşabilirim? Ben de mağdurum dava açıyorum

Beyza

Size ulaşabilirmiyim bende dava açacağım

Sevinc

Buranın acil denetlenmesi için elimden geleni yapıyorum burda insanlara cevap yazan kişi orada çalışan kişiler olumsuz yorumlara tahammül yok bir de insanlara ters ters cevaplar veriyor burda utanması gereken siz klinik çalışanları insanların hayatlarıyla oynuyorsunuz tam bir olmuşlar başkaları yanmasın can pazarı burası dikkat. Edin

Sevinc

Arkadaşlar bende çok mağdur oldum ve daha büyük sorunlar yaşadım o kadar iyi niyetle gittim yüzümün gözümün şeklini müşteriler görmesin diye onlara bile söyledim belki bende böyle olmuştur diğer müşteriler görmesin müşteri kaybı olmasın diye fakat meğer ben ilk değilmişim

Selma
Selma

Arkadaşlar sağlıklı dolgu 1 veya 1, buçuk sene kalıcılığı olan dolgudur. Ben Bu kliniğe mesaj attım ömrü ne kadar deyince 10 sene dediler uzun süreli istediğimi düşünerek. Hangi marka deyince de (Kullanılan dolgu ve ürünler hyaluron ve plla dolgulardir) bu markaları söylediler. Bilgisi olanlar bu dolguların iyi veya kötü olduğunu yazabilir mi? Ayrıca neden insanların sağlığıyla oynuyorsunuz bu dolgular vücutta erimiyor dediğimde beni engellediler. Arkadaşlar sağlığınızla oynamayın. Bende istiyorum ancak doğru düzgün yer bulamadım.

Neslihan

Merhaba siz bir yer buldunuz mu peki bende istiyorum ama

İrem
İrem

Ben kendilerine ne marka kullandıklarını sormuştum zaten bioalcamid yasaklı ürünü kullanıyorlar burada dolgu yapan herkesin bir MR çektirip başka doktora gözükmelerini tavsiye ederim muhtemelen ilerde büyük problemler yaşayacaklar. Bu arada 5-10 yıl gibi bir süreden bahsediyorum sizi içeriden yiyecek bir madde enjekte ediyorlar bütün yağ ve bağ dokularınızı mahvediyor geriye kalan ise deforme olmuş bir kalça benim başıma geldi lütfen tedbirinizi alın bu tarz yerleri şikayet edin ki kapatılsın artık para için bunu yapanlara da yazıklar olsun sağlıktan önemli mi?!

Beyza

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum dava açıyorum size ulaşabilirmiyim

Önce

Klinik çalışanları galiba bu destek yorumları😄

Simge
Simge

Belli ki öyle. Hatta tek bir kişinin elinden çıkmış yazılanlar. Yazım hatalarından belli :) Meblağ yerine Mevla yazmış hep :)

Traji
Traji

Bilginiz olduğu halde Yetersiz bir Mevla almışsınız işlem yaptırmışsınız işlemi bedavaya getirmek için utanmadan bir de çamur atıyorsunuz. Herhangi bir sağlık problemi yaşamamışsınız üstüne başarılı bir işlem olmuş ama kendi hatanızdan dolayı utanmadan suçlamada bulunuyorsunuz! Ayıp!

Neslihan

Gerçekten haklısınız Instagram hesapları kapatıldı ikisi de bu hafta gitmeyi düşünüyordum göğüs dolgusu için bir daha düşünmem lazım miş anladım

Önce

Bende vazgeçtim parayı geçtim mağdur edilmek ekstra travma sebebi zaten

Neslihan

Merhaba ben de durra klinik de yeni işlem yaptırdım ve çok memnunum çalışanlar olsun, doktor olsun hepsi işinde çok profesyoneller temiz steril çalışıyorlar ve yer Sağlık Bakanlığı onaylı yorumunuzu gördüm ben de es geçmek istemedim ve şaşırdım açıkçası çünkü bahsettiğiniz gibi bir klinik asla değil gitmesem işlem yaptırmasam neyse bu yazdıklarınıza ama gittim ve işlem yaptırdım hatta çevremdeki yakınlarımı bile getirdim sizin amacınız sanırım kliniği karalamak ve kötülemek çünkü yazdıklarınız doğru değil 😊

Çağla
Çağla

Bizde işlem yaptırdık hekim bizi bilgilendirdi neden yanlış bilgi veriyorsunuz 1 l almışsınız ki bunlar yeterli olmayan Mevlalar bu bilgiye hepimiz sahibiz siz tamamen kötüleme amaçlı yazmışsınız ayrıca yer Sağlık Bakanlığına bağlı bir muayene yeridir burada amacınız tamamen kötüye kullanmak olduğu için yazınızı okudum ve yorum yapmadan geçemedim

Cansu
Cansu

Bari reklam yapacaksınız mevla yazıp durmayın da anlaşılmasın.

Zornica
Zornica

Emin misiniz... Bende aynı kliniğe gideceğim işlem için, güvenilir bir yer mi gerçekten...

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcı Dolgu Garantisi Verilmedi

17 Ekim 2024 20:45
Ayca sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 23:02
Larissa Clinic Hatalı Uygulama Sonucu Doku Ölümü Yaşıyorum!
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Etik İlkelere Uymama

28 Aralık 2023 17:27